Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
SPONSRAT

"Tänk att just jag vann"

Att räkna till tre är ganska lätt för de flesta av oss, men vid somliga tillfällen kan till och med det bli komplicerat. För Sune i Umeå krävdes det en och annan omräkning av symbolerna på hans Landlott innan han kunde ta in att han faktiskt hade blivit miljonär.

 En exalterad Sune hemma i sitt vardagsrum som precis vunnit 1 miljon kronor med Landlotten.
En exalterad Sune hemma i sitt vardagsrum som precis vunnit 1 miljon kronor med Landlotten.

Det var en helt vanlig dag i mars när Sune fick hem sitt nya paket med Landlotter. Han satte sig vid bordet och började skrapa med det trogna skrapverktyget: baksidan av en vanlig matkniv. Han skrapade i rask takt tre nitlotter och gick vidare till den fjärde. Belopp efter belopp exponerades på lotten och plötsligt hajade Sune till.

– Jag räknade och räknade. Det stod ”en miljon” tre gånger. Det stod samma sak hur många gånger jag än räknade. Så jag ringde min syster och berättade, men hon trodde inte på mig utan satte sig i bilen och åkte hit för att se med egna ögon!

Klicka här för att börja prenumerera på Landlotter redan idag

Systern hjälpte honom även att skicka in vinstlotten, sedan följde någon vecka av anspänning innan pengarna landade på kontot. Då kändes det verkligt och Sune kunde äntligen börja sätta sprätt på pengarna.

Så kommer den nyblivne miljonären spendera sina pengar

– Det första jag bestämde mig för var att jag ska köpa en ny säng. En riktigt skön och lyxig. Kanske en sådan man kan styra med fjärrkontroll! Och det kan kanske även bli lite nya kläder och en resa, om jag inte är för gammal för det.

En del av pengarna kommer även att läggas på Sunes stora hobby: modellskeppsbygge.

– Jag har hållit på i över 20 år och jag gillar alla delar i byggandet. Jag snidar detaljer i trä och sitter i min verkstad och bygger.

När Sune vann hade han prenumererat på Landlotter i ungefär ett halvår och var, redan innan miljonvinsten, nöjd med utdelningen.

– Jag fick minst en vinst i varje lottpaket, det var inga enorma summor men ändå några hundralappar. Så jag var redan väldigt nöjd.

Efter miljonvinsten är glädjen ännu större

– Det är ju helt otroligt, tänk att just jag vann. Men det är ju så, det kan hända vem som helst.

Han tänker inte heller ge upp sin prenumeration utan fortsätter jakten på fler storvinster.

– Ni är så välkomna tillbaka fler gånger, berättar den nyblivna miljonären glatt.

Din egen Landlott hittar du hos närmaste ATG-ombud, eller så tecknar du en prenumeration på landlotten.se genom att klicka här.

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen