Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
fixat 6 maj 2016

Pysselfrälst? Här är 10 konton på Instagram du bara MÅSTE följa!

Instagram är bildbloggen där du snabbt kan få smarta pysseltips av andra pysselnördar. Vi har listat 10 kreativa favoritkonton som inspirerar oss!

Det finns otroligt många pysslare ute i landet! För ett tag sedan frågade vi våra läsare på Instagram vilka de inspireras av och fick tips på jättemånga roliga konton att följa. Med pyssel i fokus, har vi nu valt ut 10 som vi vill puffa lite extra för, här är de!

1. Sanna_hederstedt

Hon pysslar, bakar, syr och målar, det verkar inte finnas några som helst begränsningar, Sanna Hederstedt är grym på allt! Om du dessutom vill ha tips på vad du kan göra med gamla loppisprylar så borde du följa henne bums! Här hittar du hennes konto på Instagram. 

En rostig liten burk blev en söt nåldyna ? #diybysanna

Ett foto publicerat av Sanna | Gotland Sweden (@sanna_hederstedt)

3. Kreativakarin

Med sina drygt 41 000 följare på Instagram behöver kreativakarin kanske ingen närmare presentation. Men om du av någon anledning har missat henne så hittar du kreativakarin här på Instagram!

4. Pysselbolaget

Pysselbolaget består av mamma Karin och dottern Freja 11 år. Snygga bilder och roliga idéer kännetecknar det här kontot som också har en tillhörande blogg. Perfekt för pyssel med barn, här hittar du pysselbolaget på Instagram!

5. Kolossaltpyssligt

Här finns enkla och påhittiga projekt som passar både för stora och små. Här hittar du kolossaltpyssligt på Instagram!

6. Pysselkompisarna

Snygga, rena bilder kännetecknar det här kontot som drivs av mamma Linda och hennes två döttrar. Snyggt pyssel i härliga färger! Här hittar du pysselkompisarna på Instagram

7. Madebysharni

Före- och efterbilder är i fokus på det här kontot som levererar både små och större pysselprojekt. Här hittar du madebysharni på Instagram.

8. Hantverkarsystrar

Systrarna Emelie och Sofie pysslar bland annat med betong, papper, porslin och färg, och har superfina pysseltips. Här hittar du hantverkarsystrar på Instagram!

9. Madebyhanna

Minimalistiskt pyssel i guld och betong blandas med inredningtips hos madebyhanna. Perfekt för dig som gillar snygga inredningsdetaljer men som inte vill betala en förmögenhet utan hellre göra själv. Här hittar du madebyhanna på Instagram!

10. Hemtillfrum

Hos HemtillfruM varvas inredningstips med läckra saker att pyssla med. Här hittar du hemtillfrum på Instagram!

Vill du ha fler tips på roliga konton att följa? Kolla då in alla tips som vi fick på Instagram!

Gilla Fixat på Facebook så får du fler tips som det här i ditt flöde.


Följ oss gärna på Instagram!

LÄS MER FRÅN FIXAT

Till toppen