Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
fixat 16 december 2015

Så gör du krispiga maränger på bara tre minuter

Glöm vispandet och ugnen. De här marängerna fixar du snabbt i mikron med bara två ingredienser!

Rebecca Mears som driver det brittiska communityt Mumsnet visar i filmen ovan hur du fixar superenkla maränger.

Du behöver:

  • äggvita från ett ägg
  • 300 gram (5 dl) florsocker

Gör så här: 

Blanda äggvitan och florsockret till en massa. Forma till små bollar och lägg fyra i taget på ett hushållspapper som du sedan kör i mikron i 1-2 minuter. Ta ut och dina maränger är redo för att ätas med grädde, glass, bär eller kanske i en marängsviss.

Gilla Fixat på Facebook så får du fler tips som det här i ditt flöde.


Följ oss gärna på Instagram!

Läs mer om

LÄS MER FRÅN FIXAT

Till toppen