Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 19 oktober 2016

Roligaste annonsen! Per-Erik fick brytet och lade ut sin rasade vedhög på Blocket

Efter att Per-Erik i Ilsbo staplat om vedhögen minst tio gånger tröttnade han. Han lade ut vedhögen på Blocket och hans annons är GALET rolig!

Årsförbrukningen av ved var redan staplad i vedboden. Men Per-Erik i Ilsbo hade mer ved kvar efter röjningar. Den staplade han på en bit mark med lite lutning. Men veden ville inte ligga stilla. Vedhögen rasade gång på gång.

Vedhögen rasade, katten kräktes

Efter att ha staplat om halva högen två gånger på en och samma dag tröttnade han. Till råga på allt hade också katten kräkts inomhus! Han lade ut en annons på Blocket och i den gav han verkligen utlopp för sina känslor:

Fick bara nog

”Nu har jag staplat om den här j-vla HÖGJ*VELN för sista gången! Den rasar stup i ett, oavsett hur jag staplar skiten. (…) Igår staplade jag om halva högen. (…) Som sagt, jag ska inte ödsla mer av mitt dyrbara liv på högen utan säljer det mot självplock. (…) Ev byte mot nå roligt, typ en bättre sommar, längre semester, en fungerande bantningskur, en katt som inte spyr på mina mattor (…) Är jag inte hemma så lämna stålarna i stöveln på bron” skriver han bland annat i annonsen.

Måste läsas! Årets roligaste annons på Blocket.

 

Och nu är allt frid och fröjd på gården igen. Veden är såld och bortforslad.

– En vedhög som inte står som jag vill är inte min grej, konstaterar Per-Erik till helahälsingland.se.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 31 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter Gratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen