Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 19 maj

Unikt vattentorn med magisk havsutsikt – nu kan det bli ditt

Drömmer du om att bo i ett högt torn med havsutsikt? Nu har du ett unikt tillfälle att förverkliga drömmen. Men det gäller att skynda på – trycket på det unika vattentornet är enormt!

FOTO: Skandiamäklarna

Du som gillar udda boenden kommer att älska vattentornet som nu ligger ute till försäljning på Hemnet. Tornet ligger i Kallholmen i Skelleftehamn och suget efter den unika betongbyggnaden är enormt. På bara fyra timmar visades annonser över 4 300 gånger och telefonerna har gått varma hos mäklaren Fredrik Wikström sedan annonsen lades ut.

– Det har varit allt från nyfikna grannar till skarpa intressenter, säger han till Norran.

Enligt annonsen är boarealen på 120 kvadratmeter per plan och totalt beräknas tornet rymma mellan 5 och 7 plan. Det är alltså en rejäl kåk köparen får.

Men vad kostar då kalaset? Nja, det framgår inte av annonsen och det handlar inte heller om en vanlig försäljning där högsta bud vinner.

Vattentornet kommer att säljas enligt anbudsförfarande och kommunen, som i dag äger vattentornet, vill att byggnaden ska förvandlas från betongcistern till ett landmärke som berikar området, rapporterar Norran.

– Det kan röra sig om en bostad, flerfamiljsbostad eller att ett eller flera företag huserar där, säger Fredrik Wikström.

Här kan du se hela annonsen.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 31 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter Gratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen