Gå till innehåll

Psst...

Till den som ser detta: ha en underbar dag! :)

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Mat & dryck 17 juni

Land-bloggarens bok upp på topplistan - redan innan den börjat säljas

Tala om succé för Land-bloggaren Sara Bäckmo. Redan två månader före hennes nya bok har släppts har den tagit sig upp på topplistorna. Trädgård och mat är hett!

 Sara Bäckmos nya bok rusade direkt upp på topplistan när den var tillgänglig för förhandsbeställningar.
Sara Bäckmos nya bok rusade direkt upp på topplistan när den var tillgänglig för förhandsbeställningar. FOTO: Sara Bäckmo

Trädgårdsbloggaren Sara Bäckmo, som bloggar på Land.se sedan flera år tillbaka, lanserar sin nya bok i augusti. Boken handlar om skörd och mat:

”Det här är en bok om trädgård och mat. Om att odla för att äta och äta upp det som odlas. Kort och gott en trädgårdsbok med många recept.”

Direkt upp på topplistan

Att ämnet för boken är populärt och att Sara Bäckmo och hennes trädgårdsblogg är populära är tydligt, så fort som boken gick att förhandsbeställa så gick den upp på topplistorna i svenska nätbokhandlar.

Både Bokus och Adlibris har den på topplistan – och då är det alltså bara förhandsbeställningar av boken som släpps först om två månader.

Sara bjuder på kalas

Sara Bäckmo bjuder dessutom in till lanseringskalas för alla som är intresserade av att komma. Kalaset hålls på Klockaregården utanför Växjö i Småland i början av september, det lär bli många besökare den dagen!

Du hittar allt om boken här och du hittar allt om kalaset här.

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen