Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
mat 28 april 2017

För mycket salt i maten? Så enkelt löser du problemet

Har du råkat salta för mycket under kokningen? Inga problem! Här är ett superenkelt husmorstips som fixar problemet.

Bild 1/2 FOTO: Istock
Bild 2/2

Salt förhöjer smaken på maten, men det får inte bli för mycket av det goda. Om du upptäcker att du har råkat salta för mycket under kokningen så kan du prova detta pålitliga husmorsknep:

Lägg ner en skalad potatis. Den drar åt sig saltet.

Så enkelt var det!

Lands Nyhetsbrev

Gör som 31 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter Gratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen