Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Öppen Trädgård 3 maj 2017

Öppen Trädgård på väg mot nytt rekord

Det verkar bli en väldigt spännande sommar i trädgårds-Sverige, i varje fall om man ska tolka anmälningarna till Öppen Trädgård. På bara någon vecka har 49 trädgårdar anmält sig.

Lands stora trädgårdsevenemang Öppen Trädgård hålls i år den 16 juli och tillställningen verkar bli bättre än någonsin.

– Det är så roligt att så många redan har anmält sig, säger Carina Löfgren som är chefredaktör på Land och en av alla som jobbar med den stora trädgårdsdagen. Att trädgårdsintresset är på topp vet vi sedan ett tag men det här trodde vi nog inte.

Trädgårdar från hela Sverige

Sista dagen för anmälan är den 28 maj och varje dag kommer det nya trädgårdar som vill vara med, trädgårdar som är placerade över hela Sverige.

– Det ska bli spännande att se hur många som anmäler sig till slut, säger Kristina Bäckström som är redaktör för trädgård på Land. Och det ska bli spännande att se vilken spännvidd av olika trädgårdar som vi får ihop i år!

Alla som vill kan anmäla sig till evenemanget Öppen Trädgård, allt om evenemanget hittar du här på Öppen Trädgårds sida på Land.se. Där kan du också se alla trädgårdar som har anmält sig än så länge.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 31 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter Gratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen