Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag

Öppen Trädgård - redan en succé

Öppen Trädgård - trädgårdsevenemanget som lockar alla Sveriges trädgårdsälskare - är redan en succé! Carina Löfgren på Land som arrangerar evenemanget siktar på nytt rekord!

I över 20 år har Land arrangerat Öppen Trädgård och i år verkar det bli bättre än någonsin.

– Vi har redan fått in 22 anmälda trädgårdar, spridda över hela landet, och då har vi bara haft anmälan öppen i någon vecka, säger Carina Löfgren, chefredaktör för Land.

Intresset växer varje år

Öppen Trädgård ger trädgårdsälskare från hela Sverige möjlighet att träffas och inspireras och evenemanget har år efter år vuxit sig större och större.

– Förra året var det över ägare till över 100 trädgårdar som arbetade hårt ända från tidig vår för att kunna visa upp sina underbara trädgårdar. Varje trädgård kan få hundratals besökare under Öppen Trädgård och vi är så glada att vi kan arrangera det i år igen, säger Kristina Bäckström som är trädgårdsredaktör på Land och den som lever allra närmast trädgårds-Sverige. Det är så roligt, en riktig högtidsstund!

Ta chansen och anmäl din trädgård

Öppen Trädgård hålls i år den 16 juli klockan 12.00–18.00 och anmälan har precis öppnat. Vill du vara med och visa upp din trädgård så hittar du anmälan här.

Anmälan till Öppen Trädgård 2017.

Läs också: Här hittar du allt om trädgård på Land

Öppen Trädgård arrangeras av Land i samarbete med:

skanska

Läs mer om

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen