Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
tävlingar 3 oktober 2016

AVSLUTAD. Stjärnspäckad konsert för klimatkampen - Grattis till dig som vann!

Var med och tävla om biljetter till den stjärnspäckade konsert Trees and Love Helen Sjöholm, Anders Lundin och Jennifer Brown. Intäkterna går oavkortat till att stödja barn i östra Afrika och deras anpassning till det varmare klimatet. En vinnare får två biljetter.

Helen Sjöholm kämpar för barnen i östra Afrika tillsammans med We Effect.
Helen Sjöholm uppträder för barnen i östra Afrika i konserten Trees and love.

Stjärnspäckad konsert ska ge barn styrka i klimatkampen

Helen Sjöholm, Timo Räisänen, Jennifer Brown, Anders Lundin och många fler! Söndagen den 9 oktober gör de gemensam sak och uppträder på en insamlingskonsert för Vi-skogen på Göta Lejon i Stockholm. Intäkterna ska hjälpa barn ta upp kampen mot klimatförändringarna.

– Det kommer bli en hoppfull och glad konsert! Lösningar och möjligheter, snarare än hotbilder, står i centrum. Barnen drabbas redan hårt av klimatförändringarna i östra Afrika, men genom att plantera fler träd kan de få en ljusare framtid, säger Helen Sjöholm som själv besökte Rwanda i vintras, i egenskap av ambassadör för Vi-skogen.

Weeffect
Bernise Icyibaruta, 11, framför de andra eleverna i skolans trädklubb. We Effect

Biljettintäkterna från konserten ”Trees and Love” går oavkortat till att stödja barn i östra Afrika att anpassa sig till det varmare klimatet. Målsättningen är att samla in pengar för att utbilda minst 10 000 elever och starta 500 trädklubbar i Rwanda, Uganda, Tanzania och Kenya.

Lära sig för framtiden

Genom Vi-skogens trädklubbar får skolelever lära sig om miljön, klimatet och hur trädplantering kan skydda mot torka, översvämningar och andra effekter av klimatförändringarna. Kunskaperna tar de med sig hem till föräldrarna – och till framtiden.

– Många av barnen kommer tvingas att leva av vad jorden ger. I ett allt varmare klimat kan kunskaperna från Vi-skogens trädklubbar därför bli lika viktiga för barnen som att kunna läsa, skriva och räkna, säger Helen Sjöholm.

Detta är ett samarbete mellan tidningen Land och We Effect och Vi-skogen. Alla som tävlar får Lands populäradär vinnarna pers

 

Grattis Anne-Marie Sollenberg från Eskilstuna

Du vinner två biljetter till konserten den 9 oktober.

 

 

*Om tävlingsvillkor, PUL och cookies

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 31 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter Gratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen