Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
tävlingar 12 maj

AVSLUTAD: Tävla om Lands häftiga vildmarkspaket

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. --- Nu är det dags igen för Lands otroligt populära vildmarkspaket! Första-priset är fem dygn på Långbergets Sporthotell i norra Värmland, kängor från Treksta och underställ i ekologiskt odlad bambu från Wiges, allt för två personer. 


Bild 1/2
Bild 2/2

Långberget strax norr om Syssle­bäck är kanske för de flesta mest välkänt som ett eldorado för längdskidåkare men erbjuder också fantastiska möjligheter på sommaren. Sporthotellet ligger mitt i den värmländska vildmarken med bland annat vandringsleder och fiske- och kanotvatten. Under sommaren arrangeras ett antal ledarledda aktiviteter. Vill du inte bada i någon av sjöarna finns en pool vid hotellet.

Övernattning i dubbelrum

I Lands vildmarkspaket ingår övernattning för två personer i dubbelrum under fem nätter, inklusive frukost. Ni får båda en välkomstmiddag. I priset ingår också ett deltagande i en älg- eller bäversafari med ledare. Hotellet har öppet för sommaren från den 25 juni och fram till den 27 september. Ni väljer själva vilken period som passar bäst.

Vinnarna står själva för resan till och från Långberget, övriga måltider utöver frukost och välkomstmiddag samt drycker. Ni är självklart välkomna att delta i hotellets övriga aktiviteter men betalar för dessa på plats.

Kängor från Treksta och underställ från Wiges

trekstavertexgtx

 

Kängorna från Treksta heter Vertex GTX och är specialanpassade för skandinaviskt klimat. Det betyder bland annat att kängorna är försedda med Trekstas halksäkerhets­system Ice-Lock som ger ett optimalt fäste på alla underlag. Vertex är en lättviktskonstruktion och kängorna är helt vattentäta tack vare inbyggt Goretex­-membran. Finns i storlekarna 36–47.

 

understall

Från Wiges i Kinna kommer ett nytt underställ i Life Wear-bambu. Understället håller huden sval och verkar fuktighetsreglerande. Bambuns runda, lena fibrer är bra för känslig hud. Bambun varken konstbevattnas eller kemikaliebesprutas under växtperioden och är ett hållbart val ur miljösynpunkt. Finns i herrstorlekarna S–XXL och i damstorlekarna S–XXL.

Fantastiska priser

1:a pris. Vistelse på Långbergets Sporthotell fem nätter i dubbelrum med frukost. Välkomstmiddag. Valfri älg- eller bäversafari. Treksta Vertex GTX och Wiges underställ i Life Wear-bambu. Gäller för två personer. Värde: 14 000 kronor.

2–3:e pris. Treksta Vertex GTX. Värde: 2 400 kronor.

4–10:e pris. Wiges underställ i Life Wear-bambu. Värde: 450 kronor.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. De fullständiga tävlingsvillkoren hittar du i tävlingsformuläret.

langberget2

Så tävlar du

Du kan tävla på flera sätt och alla kan vara med. Svara på frågan: ”Vad är det bästa med Land?” och fyll i resten av formuläret nedan.

Du kan också tävla genom att skriva ditt tävlingssvar på ett vykort tillsammans med ditt namn, din adress och ditt telefonnummer. Skicka det till ”Vildmarkspaketet”, Land, Box 30133, 104 25 Stockholm. Den 22 maj 2017 är sista tävlingsdag.
Den här tävlingen är avslutad

Lands Nyhetsbrev

Gör som 31 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter Gratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen