Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
trädgård 7 april

Lands Öppen Trädgård – nu börjar uppladdningen

Förberedelserna i trädgårdarna har börjat för länge sedan, nu är det dags att anmäla sig till årets stora trädgårdsfest Öppen Trädgård. Den16 juli öppnas grindarna. Välkomna!

Det har blivit en kär tradition. Sedan snart 25 år tillbaka anordnar Land trädgårdsevenemanget Öppen Trädgård då privata trädgårdsodlare visar upp sina fantastiska trädgårdar för allmänheten. Det är en av årets största trädgårdsfester som brukar locka uppemot 100 000 besökare runt i landet, från norr till söder.

I år är det dags söndagen den 16 juli, trädgårdarna hålls öppna mellan 12.00 och 18.00.

Öppen Trädgård 2017 – här anmäler du dig

Det är ett härligt sommarevenemang som får odlingsentusiaster att planera sina semestrar efter var de öppna trädgårdarna finns. Under denna speciella dag bjuder stolta trädgårdsinnehavare in andra likasinnade för att visa upp sin trädgård, dela med sig av sina odlingstips och prata om hur de lyckats med just sin täppa. Några av dem passar även på att dela med sig av sina plantor och fröer samt erbjuder fika till besökarna.

28 maj sista anmälningsdag

Nu är det också dags att anmäla sig om du också vill visa upp din trädgård. Öppen Trädgård är öppen för alla som har en välskött, unik, udda, rolig eller en som på annat vis sticker ut lite extra. Den 28 maj är sista anmälningsdag.

Din uppgift under Öppen Trädgård är att vara hemma och hålla trädgården öppen mellan klockan 12.00 och 18.00. Inga andra förpliktelser gäller, förutom att inte ta inträde. Vi skickar dessutom pressinformation till turistbyråer, lokaltidningar, radio- och TV-stationer för att få så mycket uppmärksamhet som möjligt för arrangemanget.

Som tack för deltagandet får den som anmäler sig 12 nummer av Land! Arrangemanget sponsras av Skånska Byggvaror. Mer information till deltagarna kommer lite längre fram i vår.

Öppen Trädgård 2017 – här anmäler du dig

Vill du besöka en trädgård?
I mitten av maj kommer du kunna se anmälda trädgårdar. Mer information kommer inom kort.

Varmt välkommen!
Carina Löfgren, chefredaktör Land

Har du fler frågor kontakta kristina.backstrom@land.se.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 31 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter Gratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen