Gå till innehåll

Psst...

Till den som ser detta: ha en underbar dag! :)

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
trädgård 29 april

Skillnadens trädgård - bästa trädgårdsbloggen i Sverige

Skillnadens trädgård - trädgårdsbloggen som görs av Sara Bäckmo och med Land.se som hemvist - är Sveriges bästa! Det visar en undersökning som rankar Sveriges alla trädgårdsbloggar.

När trädgårdsivern nu på våren är som störst så har undersökningsföretaget Cision bestämt sig för att undersöka vilka trädgårdsbloggar i Sverige som är bäst och glädjande nog är Skillnadens trädgård på Land.se den som rankas allra högst av alla trädgårdsbloggar i Sverige.

”Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier.” så skriver företaget i sin presentation av undersökningen och följer sedan upp med en ranking av de 10 högst rankade bloggarna.

Trädgårdsbloggarna som rankas högst

Bloggaren själv, Sara Bäckmo, är så klart väldigt nöjd över rankingen.

”Det är verkligen otroligt roligt! Vi skojade om den här dagen, Emma och jag, 2013 när vi ägnade en kväll åt att bygga Skillnadens allra första blogg.” skriver hon på Skillnadens trädgård efter att ha fått beskedet.

De 10 följande bloggarna är de som rankas allra högst i Cisions undersökning:

  1. Skillnadens trädgård
  2. Dagliljans blogg
  3. Bland rosor och bladlöss
  4. Hällans visningsträdgård
  5. Glädjekällans trädgårdsblogg
  6. Anjas hill
  7. Isas trädgård
  8. Hannu på Kinnekulle
  9. Garden Flow
  10. The Rose garden in Malevik

 

Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen