Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
ANNONS FÖR LANDSHOPPING.SE

Bevattningsboxen – hobbyodlarens bästa vän!

Drömmer du om att odla men har inte tid att se efter skörden varje dag? Eller planerar du att åka på semester? Då är bevattningsboxen lösningen för dig! Med självbevattning håller odlingen upp till 3 veckor utan påfyllning av vatten.

 Med bevattningsboxen kan du odla direkt i säck.
Med bevattningsboxen kan du odla direkt i säck.

Bevattningsboxen är den perfekta lösningen för den som vill odla men har en hektisk vardag. Den fungerar lika bra i växthuset som på balkongen och rymmer en jordsäck på 50 liter.

Odlingen sker genom att man placerar jordsäcken i bevattningsboxen och skär lagom stora hål ovanför bevattningsrören. Med tre bevattningsrör som leder ner till bevattningssystemet som rymmer 60 liter vatten, kan plantorna växa och frodas utan att behöva ses till ofta.

Så odlar du med bevattningsboxen

 Så här fungerar odling med hjälp av bevattningsboxen.
Så här fungerar odling med hjälp av bevattningsboxen.
  • Lägg jordsäcken på locket. Skaka om den så att jorden blir porös.
  • Gör genomgående hål i säcken över bevattningsrören.
  • Fös ner lite jord i bevattningsrören.
  • Plantera dina plantor i säcken.
  • Fyll på med vatten i påfyllnadshålet. Vattna även ovanifrån direkt vid nyplantering så att jorden blir fuktig. På en till två veckor har rötterna hittat ner till vattnet i bevattningsrören.
  • Fyll på vatten vid behov.

Bevattningsboxen är hobbyodlarens bästa vän och kan köpas på Landshopping. Nu kan du odla utan att behöva oroa dig för att vattna varje dag och istället njuta av en frodig trädgård eller balkong.

Köp bevattningsboxen här

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen