Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
ANNONS FÖR LANDSHOPPING.SE

Hållbara alternativ hos Landshopping: Ett grönt alternativ till Black Week

Medan Black Week ofta riktar strålkastarljuset på överkonsumtion och snabba erbjudanden, väljer Landshopping att belysa en hållbar väg framåt. Vår Hållbarhetsvecka är inte bara en paus från impulsköp, utan ett engagemang för en grönare framtid.

Landshopping står i kontrast till den förväntade rusningen av Black Week genom att introducera vår Hållbarhetsvecka. Vi strävar efter att vara en plats där varje köp bär på en historia om hållbarhet. Under denna särskilda vecka lyfter vi produkter som representerar medvetna val. Varje köp blir en del av en större berättelse om att värna om vår planet. Hos Landshopping erbjuder vi dig ett utrymme att välja kvalitet över kvantitet och hållbarhet över överkonsumtion. Hållbara veckan pågår 17/11-26/11 på Landshopping.se.

En gemensam insats för medvetna val

Landshopping är ett hem där lokala handlare möter medvetna konsumenter. Bland dessa finner du bland annat:

EJD Hantverk

EJD Hantverk har sedan 2018 tagit tillvara på svensk fårull som annars skulle slängts. Det mesta av ullen kommer från Dalarna och är varsamt rensad, kardad, tvättad och tovad för hand. Allt med en önskan om att mer svensk ull ska få komma till glädje och användning, istället för att brännas upp som det mesta annars gör.

Upptäck produkter från Ejd Hantverk här

SKhoop

För 20 år sedan tog Sissi Kewenter en kall promenad genom Åre som inspirerade till Skhoop. En tanke om en varm, praktisk och snygg kjol för alla väder och aktiviteter tog form. Med bakgrund som frilansdesigner och produktutvecklare, samt modet att tänka annorlunda, skapade Sissi den första kjolen från en gammal dunjacka. Trots företagets tillväxt står Skhoop fast vid sina grundvärderingar. Åre är fortfarande hemvist och miljömedvetenhet präglar materialval och tillverkning. Skhoop är dedikerade till hållbara plagg och tror på att vara snälla och skapa produkter som gör gott för kunderna och vardagen.…

Upptäck SKhoops produkter här

KaliFlower Organics

KaliFlower Organics, baserat på den värmländska landsbygden, skapar naturlig och ekologisk kroppsvård inspirerad av den botaniska världen. Produktsortimentet inkluderar handgjorda tvålar, örtbaserade schampon, balsam, läppcerat, salvor, massageoljor, samt produkter för rakning och skäggvård. Här används inga onödiga tillsatser som parabener, paraffiner eller syntetiska doft- /färgämnen. Istället fokuserar man på naturliga ingredienser som örter, kosmetiska leror och äkta eteriska örtoljor. All tillverkning sker i företagets egen verkstad i Brunskog, Värmland.

Upptäck Kaliflower Organics produkter här

Landshopping tipsar!

Vill du tänka mer hållbart i vardagen men inte vet vart du ska börja? Då rekommenderar vi Ekotipsets populära bok “Städa hållbart med Ekotipset”. I denna miljökloka handbok hittar du Ellinor Siréns bästa tips för strukturerad, effektiv städning, som dessutom är snäll mot vår planet.

Köp boken här

Pris: 259 kr, nu 239 kr

Genom att välja Landshopping gör du inte bara medvetna köp, du stödjer även våra lokala handlare.

Upptäck en ny värld av hållbara produkter redan i dag

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen