Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
ANNONS FÖR LANDSHOPPING.SE

Håll dig varm i vinter med högkvalitativa mössor och modeaccessoarer!

Vintern står för dörren och det är hög tid att investera i produkter som inte bara håller dig varm, utan också stärker din stil. Sätila of Sweden är namnet att ha i åtanke, ett företag med en anrik historia och en passion för genuint hantverk, hållbarhet och produkter av högsta kvalitet.

Sätila har länge varit ett bolag som sticker ut i mängden med en historia som går tillbaka till 1896 och mer unikt är att produktionen är kvar på samma plats sedan 1896. I över 127 år har Sätila stickat mössor för att uppmuntra till att spendera tid i naturen.

För att ta vara på all kunskap har nu kollektionen utökas ordentligt, sen ett par år tillbaka erbjuder Sätila även stickade tröjor, klänningar och jackor, allt tillverkat med samma känsla för tradition och kvalité. De plagg som stickas och sys i den egna fabriken fortsätter att uppmuntra till ett aktivt liv, en stickad klänning i ull passar lika bra till middagen i staden som vid en promenad i skogen.

Med sitt historiska arv av hantverkskunnande och unika design tar bolaget stora kliv in i framtiden. Genom att erbjuda lokalproducerade plagg ligger Sätila i framkant och utmanar marknaden med sin medvetna produktion. En viktig aspekt framåt för att möta de globala hållbarhetsmålen är att erbjuda konsumenter produkter som är ansvarsfullt tillverkade. Ett medvetet plagg som håller över tid, där det sociala ansvaret för den person som tillverkar, är lika viktigt som att garantera att den är fri från farliga kemikalier.

Utforska Sätila of Swedens sortiment av mössor och modeaccessoarer

Kvalitet i varje tråd och design i varje maska

Sätila of Sweden strävar alltid efter att vara pionjärer inom både design och materialval. Deras produkter är inte bara praktiska för att hålla dig varm, de är också en uttrycksfull del av din stil. Redan i designfasen implementerar Sätila ett medvetet tänk, samma produkt ska passa för flera tillfällen, tillbehör som hängetikett och tvättråd är av återvunna material.

Premiumråvaror från noga utvalda europeiska producenter används, där ull med sina unika egenskaper utgör betydande del av kollektionen. För att plaggen ska kunna återvinnas skapas kommande produkter i rena och andelen ofärgade material utökas i kollektionen. Stickeriet har varit kvar i fabriken sen 1896 och för att höja nivån ytterligare och fortsätta ligga i framkant har Sätila flyttat hem del av sin sömnadsproduktion.

Genom att ha produktionen på samma ort sparar man inte bara på miljön genom minskade transporter och därmed mindre koldioxidutsläpp utan kan ta ett helhetsansvar för produktionskedjan och därmed ett högt socialt ansvar. Genom att ta fram högkvalitativa produkter genom innovativa och långsiktiga lösningar utan att tumma på sina värderingar är Sätila på god väg mot sitt mål att vara den mest hållbara inom sin genre.

Utforska Sätila of Swedens sortiment av mössor och modeaccessoarer

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen