Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Annons 20 augusti 2018

Ladda ner Grönt Väder och få 10% i Land shopping

Tusentals använder redan Grönt Väder för att kolla vädret. Ladda ned appen du med och få 10%* i Land shopping!

Grönt Väder är en enkel och tydlig väderapp som visar väderprognoserna från SMHI, YR och GFS i samma app OCH ger dig ett komboväder. Kombovädret har visat sig vara bättre på att förutse vädret än övriga källor, framförallt gäller det prognoser längre än 5 dagar.

Inget mer klickande mellan olika väderappar för att jämföra vädret! Grönt Väder löser det och ger dig lokala och detaljerade 1-10-dygnsprognoser för 4,5 miljoner orter i världen. Och bäst av allt – appen är helt gratis!

Hur gör jag?

Om du har en IPhone, gå till appen App Store och skriv in Grönt Väder i sökrutan. Klicka på Hämta. Du kan även hämta appen här.

Har du istället en Android-telefon klickar du på appen Play Butik och skriver in Grönt Väder i sökrutan och klickar därefter på Installera. Du kan även hämta appen här.

När du har laddat ner Grönt Väder-appen till din telefon och öppnat den får du en rabattkod som du sedan använder för att få 10% rabatt på utvalda varor i Land shopping.

Skynda dig! Kampanjen pågår från och med 20:e september till 15:e oktober.

Använd koden och handla här – 10% på utvalda varor från Land Shopping

grönt väder

Grönt Väder är ett samarbete mellan LRF Media och SMHI.

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 43 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen