Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Annons 20 augusti 2018

Ladda ner Grönt Väder och få 10% i Land shopping

Tusentals använder redan Grönt Väder för att kolla vädret. Ladda ned appen du med och få 10%* i Land shopping!

Grönt Väder är en enkel och tydlig väderapp som visar väderprognoserna från SMHI, YR och GFS i samma app OCH ger dig ett komboväder. Kombovädret har visat sig vara bättre på att förutse vädret än övriga källor, framförallt gäller det prognoser längre än 5 dagar.

Inget mer klickande mellan olika väderappar för att jämföra vädret! Grönt Väder löser det och ger dig lokala och detaljerade 1-10-dygnsprognoser för 4,5 miljoner orter i världen. Och bäst av allt – appen är helt gratis!

Hur gör jag?

Om du har en IPhone, gå till appen App Store och skriv in Grönt Väder i sökrutan. Klicka på Hämta. Du kan även hämta appen här.

Har du istället en Android-telefon klickar du på appen Play Butik och skriver in Grönt Väder i sökrutan och klickar därefter på Installera. Du kan även hämta appen här.

När du har laddat ner Grönt Väder-appen till din telefon och öppnat den får du en rabattkod som du sedan använder för att få 10% rabatt på utvalda varor i Land shopping.

Skynda dig! Kampanjen pågår från och med 20:e september till 15:e oktober.

Använd koden och handla här – 10% på utvalda varor från Land Shopping

grönt väder

Grönt Väder är ett samarbete mellan LRF Media och SMHI.

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 43 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen