Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
ANNONS FÖR LANDSHOPPING.SE

Landshoppings julklappstips 2023!

Värna om dina nära, kära och vår planet med Landshoppings hållbara julklappar. Genom vår handplockade lista av julklappstips blir jakten på den perfekta klappen enklare och roligare.

Oavsett om du letar efter något att värma kroppen eller själen, kommer våra förslag att göra julen extra speciell för dina nära och kära. Upptäck produkter som inte bara är vackra utan också producerade med omsorg för att minimera påverkan på miljön. Skapa julminnen med ett hållbart avtryck i år!

Boda dress

Boda dress är en stickad klänning i en värmande lammullsmix. Klänningen har en rymlig passform och en värmande stor krage. Garnet är tvinnat med två närliggande färger som ger en fin melerad effekt. Klänningen passar lika bra ute på landet som i stan. Boda dress är med varsam hand tillverkad i Sätila of Swedens fabrik i Sätila, Sverige.

Finns i olika färger och storlekar.

Köp klänningen här

Sätila Classic men

Sätila Classic är inte bara en tröja, det är en tidlös favorit. Den jacquardstickade tröjan är tillverkad av en värmande lammullsblandning och ger en mjuk, behaglig känsla. Det fina mönstret är en hälsning från Sätilas mönsterbank sedan 70-talet och ger tröjan en karakteristisk touch. Stickad och sydd med varsam hand i Sätila of Swedens fabrik i Sätila, Sverige. Finns i olika färger och storlekar.

Köp tröjan här

Lodge långpanna hög – rektangulär bakform 33×23 cm

Lodge rektangulära bakform med höga kanter passar utmärkt till bullar, limpor, focaccia, pannbröd, blondies och andra bakverk. Lodge gjutjärn erbjuder en överlägsen värmeisolering och jämn uppvärmning för gyllenbruna resultat varje gång. Ett miljövänligt och hållbart val för bakning utan skadliga non-stickbeläggningar. Dessutom håller gjutjärn i generationer och är enkla att rengöra!

Köp långpannan här

Kirunapraliner 24 st

Ge bort en smak av julglädje med Kirunapraliner – en elegant ask med 24 handgjorda praliner. Pralinerna är skapade med omsorg av de finaste råvarorna för att sprida kärlek och njutning. Perfekt som en lyxig julklapp för chokladälskare eller som en del av en festlig presentkorg.

Köp pralinerna här

Presentlåda Gunilla, presentinslagning ingår!

Överraska någon speciell med en snygg presentlåda – den perfekta gåvan till din vän, kollega, anställda eller till dig själv. Lådan är fylld med delikatesser som kommer att förgylla smaklökarna: Glengoyne Fudge 250g, Bjäre Chips Varsamt Saltade 75g, Good Hair Day Fettucine Al Vino Pasta 250g, Julsenap 250g, Svenskjävlar 250g, Paprika, Oregano & Timjan Salsa 295g och Crema Di Balsamico med Apelsin 200ml. Fin presentinslagning med hälsningskort ingår!

Köp presentlådan här

Svenska original – Sällsamma berättelser av Petter Karlsson

”Svenska original” är uppföljaren till den populära boken ”Det svunna Sverige”. Författaren Petter Karlsson fortsätter jakten på spännande svenska livsöden med färgstarka karaktärer och oväntade berättelser, allt illustrerat med unika bilder från en svunnen tid.

Köp boken här

Landshoppings presentkort – Den ultimata hållbara gåvan till den som redan har allt

Att hitta något unikt till den som redan har allt kan vara en utmaning, men lösningen är närmare än du tror. Ge bort ett presentkort från Landshopping och låt dina nära och kära utforska ett brett sortiment av hållbara produkter. Från mode till inredning och allt däremellan – Landshoppings presentkort överraskar med möjligheten att utforska och välja något unikt och personligt.

Köp presentkortet här

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen