Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
INNEHÅLL FRÅN BYTUPP

Ta chansen att vinna en fyrhjuling på Bytupp.se

Bytupp.se fyller ett år. Passa på att sälja dina maskiner, redskap eller transportfordon och var med i utlottningen av en helt ny fyrhjuling! På köp-och säljsajten Bytupp.se räcker det med en annons för att nå ut till hela Sverige.

Cirkulär ekonomi är hett just nu. Egentligen är det bara ett nytt ord för kretslopp. Att sälja saker vi inte längre har nytta av själva och låta någon annan återanvända dem leder både till en bättre miljö och mindre avfall.

Johan Salinder, grundare och vd för BytUpp, fick för ett par år sedan idén till en ny köp- och säljsajt skräddarsydd för privatpersoner och företag inom entreprenad och transport.

Han har lång erfarenhet från branschen och har bland annat jobbat med marknadsföring och annonsering som affärs- och regionchef på olika företag.

I december 2019 gjorde Bytupp.se entré på nätet och sajten har i dag runt 15 000 unika besökare varje vecka, en siffra som fortsätter att stiga.

 Johan Salinder, grundare och vd
Johan Salinder, grundare och vd

– Ju mer begagnat som kommer ut på marknaden desto bättre för miljön. Vi är många som har ett överflöd av saker därhemma som bara står. Det här är ett enkelt, prisvärt sätt att sälja dem på och du når alla inom entreprenad och transport med bara några knapptryck på mobilen eller datorn.

Når hela landet

På Bytupp.se kostar en singelannons bara 63 kronor inklusive moms och den ligger kvar i två månader. Då ingår även 25 stycken bilder.

– På Bytupp.se syns varje annons i alla län över hela landet. Hela sajten andas entreprenad och transport och är till för användarna, säger Johan Salinder.

Sajten är designad på ett sätt som gör det lätt både att få överblick, lägga in en annons och att söka. Bytupp.se är indelad i åtta huvudkategorier som sedan bryts ner i 36 underkategorier vilket gör den lättnavigerad.

Som företagare går det även att skapa en butik på sajten där alla dina annonser samlas och all information om ditt företag syns. Välj mellan tre olika all inclusive-paket som alla innehåller ett visst antal fria annonser utan bindningstid.

Vill du veta mer?

Kontakta Johan Salinder, grundare och vd på BytUpp, på 0768-377 177 eller mejla till johan@bytupp.se.

Vinn en fyrhjuling!

Just nu är alla som köper singelannonser senast 31 mars med i utlottningen av en ny CFORCE 450 Orange, till ett värde av 61 900 kr. En annons är lika med en lott och vinnaren dras onsdagen den 1 april live via Bytupp´s Facebook och Instagramsida. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen