Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
fixat 13 februari 2017

Kärlek direkt från hjärtat – 10 roliga och billiga Alla hjärtans dag-tips

Att visa att man älskar och bryr sig om någon behöver inte kosta skjortan. De finaste kärleksförklaringarna kommer direkt från hjärtat och är nästintill gratis. Här är 10 roliga tips!

1. Skriv ett klassiskt kärleksbrev

karleksbrev1-1024x662
När fick du ett handskrivet brev senast? Nej, just det! Varför inte formulera ett fint brev till någon du tycker om. Personen i fråga blir garanterat varm i hjärtat när hon/han öppnar posten.

 

2. Kaffekonst

kaffekonst
Om din käresta är en latteälskare kan du försöka dig på ett proffshjärta i kaffet. Kolla in filmen och börja öva, snart är du ett proffs.

3. Baka med kärlek

baka2
Mängder av bakverk går att göra hjärtformade. Scones och bullar är bara ett exempel eller varför inte bjuda på våfflor som redan är hjärtformade.

4. Kärlek med post-its

postits
Det bästa med post-its är att du kan sätta upp dina kärleksord vart det passar. Badrumsspegeln, kylskåpsdörren, ytterdörren eller varför inte huvudkudden?

5. Välkommen hem

valkommen
Kanske inte en ultimat kärleksförklaring för det svenska februarivädret, men man vet aldrig. Kanske är det torrt på marken och snöfritt den 14 februari. Annars kan man ju vänta med denna överraskning till våren.

6. Säg det med musik

horlurar
Sätt ihop en spotifylista med låtar som du förknippar med er relation eller som förklarar vad du känner för personen – funkar lika bra till din partner som till en kompis eller annan närstående.

7. En röd ros räcker

ros-1024x683
Den röda färgen står för kärlek, passion och respekt och antalet står för ”Du är allt för mig”. Vill du säga något annat med din blomma? Hela blomsterspråket hittar du här »

8. Kärleksbomba bilen

bilen-685x1024
Tänk att komma ut en kall morgon och mötas av det här! Dagen kan inte bli annat än bra.

9. Säg omelett!

foto21*
Fotografier är alltid lika roligt att få och det är bara fantasin som kan sätta stopp för vad man kan göra med dem. Här är ett kreativt förslag som garanterat går hem.

10. Gulligt SMS

sms1
Ett gulligt SMS blir man alltid glad över och tar ingen tid att skriva. Berätta för nära och kära vad de betyder för dig.

Relaterade artiklar

LÄS MER FRÅN FIXAT

Till toppen