Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Diy 9 februari 2018

Gör din egen bricka

Lands bloggare Sandra och David visar mer av sin pyssliga sida. Denna gång visar de på hur man gör en jättefin bricka – för fika, mellis eller varför inte LEgo?

FOTO: Sandra Back

På bloggen Trä, hops & kärlek bjuder på enkelt hemmafix på sin blogg. ”Brickor kan man nog inte få för många av, bra att bära saker på, snygga att ha framme och eftersom de flesta brickor här hemma är fulla med Lego var vi tvungna att snickra en ny i helgen.”

FOTO: Sandra Back

Bra verktyg

Paret Back/Langseth använde bitar av stora älgskinn som de klippte handtagen av. Med en syl gjordes hål för skruvar som fästes direkt på brickan.

FOTO: Sandra Back

Många olika varianter

De använde limfog som vi målade och handtag utskurna av läder. Perfekt som frukostbricka, fikabricka, eller charkbricka. ”Vi funderar på fler varianter, inoljad istället för målad, kanske med rep som handtag, ja den går nog att variera många gånger om. Huvudsaken är kanske att man har något gott att lägga på.”

FOTO: Sandra Back

Läs också: Bygg den sötaste hallmöbeln någonsin!

LÄS MER FRÅN FIXAT

Till toppen