Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Diy 19 oktober 2017

Pryd dörren med John Bauer-inspirerad höstkrans

Nu när skogen bjuder på höstens alla nyanser kan det vara god idé att promenera ut och plocka ihop material till en lummig och färggrann dörrkrans. Bloggarna Sandra och David hjälper dig steg för steg.

 Foto: Sandra Back och David Langseth, som driver bloggen Trä, hops och kärlek
Foto: Sandra Back och David Langseth, som driver bloggen Trä, hops och kärlek

Visst är det något magiskt med att komma ut i skogen under den här tiden på året när sommaren sagt hej då och hösten trätt fram? Det tycker i alla fall Sandra och David som driver bloggen Trä, hops och kärlek.

Fin på ytterdörren

Under en frisk skogspromenad lyckades de plocka på sig svamp och fint naturmaterial som mossa, nyponkvistar och ljung. Väl hemma slängdes svampen ner i en gryta och gav smak till en krämig risotto.

Resterande material användes till att binda ihop en vacker krans. Resultatet blev en färgglad och dekorativ prydnad som visade sitt rätta jag hängandes på ytterdörren.

Så här gjorde de steg för steg:Bind en vacker höstkrans

Tänk på: Vad du får plocka och inte finns angivet i Allemansrätten. Kolla vad som gäller där du bor och fråga markägaren om lov. Läs också: Färgsprakande och fint! Så gör du vackra lönnrosor

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

LÄS MER FRÅN FIXAT

Till toppen