Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
fixat 25 april 2016

Lantlig trend att fira bröllop på logen: 4 roliga tips!

Först kyrkan, sedan fest i slottsmiljö. Så ser drömmen ut för många. Men varför inte välja något helt annat – och kanske lite mer personligt? Inspireras av ett rustikt bröllop på landet!

I boken Bröllop av Anna Huss och Lina Arvidsson finns massor av tips för den pyssliga som vill fixa själv till bröllopet.

De presenterar åtta olika stilar med allt från boho chic till Gatsby. Här får du smakprov på några av tipsen för den rustika bröllopsstilen. Enkelheten och de personliga detaljerna gör festen.

1. Duka i ladan

land_artikel_dukning_01

Långbord och enkla bänkar skapar rätta känslan. Ett lakan som duk och udda porslin på bordet. Bänkarna har dekorerats med virkade dukar från loppis, som klippts mitt itu och sedan sytts fast på ett vitt tygband.

2. Kul bordsdekoration

land_artikel_dukning_02

Här ska de nygifta sitta! Tryck fina flaggor med ”Herr” och ”Fru”. Blommorna ställs i vackra gamla plåtburkar och på varje gästs fat står en liten burk med hemgjord sylt som gåva och bordsplaceringsskylt.

3. Härligt havreregn

land_artikel_dukning_03

Inte ris här, inte. Självklart kastar man havre på brudparet i stället för riskorn. Sy små fina påsar av lakansväv och tryck brudparets initialer på. Placera på gästernas sittplatser vid vigseln.

4. Varsågod och sitt på balen

land_artikel_dukning_04

Höbalar blir perfekta sittplatser för gästerna. Lägg udda tyger på och knyt fast med bred spetsremsa.

Gilla Fixat på Facebook så får du fler tips som det här i ditt flöde.


Följ oss gärna på Instagram!

Läs mer om

LÄS MER FRÅN FIXAT

Till toppen