Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Hälsa 27 april 2018

3 hälsodrycker du kan göra själv

Ta fram ingredienserna och gör höstens bästa hälsodrycker. Din kropp kommer tacka dig!

Att göra juice och andra drycker hemma kan bli lite kladdigt och många av oss vet hur snabbt det går att dricka upp! Därför är det bra att ta en lite längre stund och göra mycket dricka på samma gång och fylla många flaskor. Dessutom är det ett superbra sätt att ta hand om frukt och grönt som inte ser lika roliga ut för att äta direkt.

Guldmjölk

Guldmjölk anses ha en rad positiva hälsoeffekter. Och det är den gula gurkmejan som är superingrediensen. Perfekt att dricka på kvällskvisten innan du går och lägger dig!

Så här gör du egen guldmjölk

Rödbetsjuice

Att rödbetor är bland det nyttigaste man kan äta har väl inte gått någon förbi. Varför inte göra en smarrig juice på mirakelbetan och njut av en vitaminstinn dryck?

Så här gör du godaste rödbetsjuicen med äpple

Ingefärsshot

Få drycker slår ingefärsshoten. Det känns i hela kroppen när man han tagit sig en slurk. Drick cirka 4-6 cl ingefärsdryck om dagen och kanske klarar du dig från förkylningar.

Så här gör du ingefärsshot!

Tänk på: När det gäller ingefärshot och rödbetsjuice går det utmärkt att lägga i frysen. Även gurkmeja-pastan till guldmjölken går att frysa in.

BONUS! Äppelcidervinäger

Äppelcidervinägern är billig att göra och nyttigt på så många sätt.

Så här gör du din egen äppelcidervinäger

Läs också: Drycken som ger dig kontroll på ditt GI

Relaterade artiklar

Populära ämnen på Land.se

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Läs artiklar i säsong

Till toppen