Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
humor 16 augusti 2016

Släng dig i väggen, Ernst. Så här är det på riktigt.

Inget gulligull, bara damm och råstyrka. Lands läsare Linnea Skoog förevigade sin mans arbete med att fixa golvet i sommarstugan och skickade in den till Land. Skicka in din bild du också, så kan du vinna en löjligt gullig filt.

Det började med en krönika och ett litet bildkollage för att illustrera hur långt ifrån den tänkta bilden av landsbygdslivet kan vara från det som händer i verkligheten.
skottkarra.jpg
När redaktionen sedan efterlyste fler bilder på vad livet på landsbygden egentligen går ut på så strömmade bilderna in. En av dem som tog tillfället i akt var Linnea Skoog som tog en helt underbar bild på sin man som renoverar golvet i sommarstugan.
Han går bokstavligen nerifrån och upp, fantastiskt smutsig och inklämd under golvsyllarna.
Har du också en bild av hur landsbygdslivet ser ut, på riktigt? Skicka den till oss och tävla om en luddig filt med blommor på.
plad

Populära ämnen på Land.se

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Läs artiklar i säsong

Till toppen