Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Hus & hem 19 juli 2016

Dröm dig bort! 5 härliga sommarställen till salu just nu

Drömmer du också om ett lantligt ställe med potential? Nu har du tur. Vi har samlat 5 ställen som finns till salu just nu. Och vi lovar, du kommer att hålla dig sysselsatt.

1. Ljuvlig charm på enkelt 1800-talstorp

Enkelt och charmigt i ett skogsbryn i Kolartorp, Eskilstuna. Uthus med eldstad och vedspis. Uthus med förråd samt ett hönshus finns också.

Utgångspris: 495 000 kr. Läs mer här.

2. Oförstörd skärgårdsdröm

svartsno

Boningshus från 1850 i, vad mäklaren kallar, en bullerby i Roslagens skärgård. En timme från Stockholm och nära till bad.

Utgångspris: 1 695 000 kr. Läs mer här.

3. Skogsfastighet med trolsk trädgård – och fornlämningar

falun

En idyll vid Önsbacksdammen i gammal bergsmansmiljö i Glamsarvet, Falun. Bostadshuset ligger avskilt och till huset hör skogsmark i ett sammanhängande skifte.

Utgångspris: 4 250 000. Läs mer här.

4. Skånsk dröm med fruktträd, hönshus och stall

Lantlig gård strax utanför Tollarp sydväst om Kristianstad. Här finns såväl åkermark som stall, loge, traktorgarage och hönshus. Alla möjligheter för dig som vill leva lantliv på riktigt.

Utgångspris: 3 000 000 kr. Läs mer här.

5. För dig som gillar utmaningar

I Herräng utanför Norrtälje finns renoveringsobjektet deluxe. Med vildvuxen tomt och inventarier inkluderade i priset kan du här hitta sysselsättning en lång tid framåt.

Utgångspris: 400 000 kr. Läs mer här.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen