Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Hus & hem 20 september 2018

Ordning och reda i hallen – 7 roliga idéer

Hallen är det första du möts av när du kommer hem – och det sista rummet du passerar på morgonen. Så ge det lite extra kärlek! Här är sju inspirerande idéer från några av Lands inredningsreportage och bloggar.

FOTO: Carina Olander

En ljus och välkomnande hall där förvaringen utgör en snygg del av inredningen. De naturfärgade korgarna, som inhandlats på postorder, rymmer allt från halsdukar och skor till mindre väskor. Spegeln och herrbetjänten i mässing är loppisfynd.

Se hela hemmet här

FOTO: Carina Olander

Rutiga golv är omåttligt populära och vi förstår varför. I denna stora, rymliga hall kan hela familjen göra sig i ordning samtidigt. En extra rolig detalj är de runda väggkrokarna där man kan hänga allt från hörlurar till fina hattar.

Så målar du ett rutigt trägolvSe hela hemmet här

FOTO: Carina Olander

Det går att rymma mycket på liten yta. Kolla i den smarta allt-i-allo-bänken som fungerar som skobänk, sittbänk och en perfekt avlastningsyta för till exempel väskor.

FOTO: Karin Wildheim

En liten byrå i hallen är perfekt för att hålla ordning och reda bland småsaker. Spegeln får dessutom rummet att se ännu större ut.

Se hela hemmet här

FOTO: Johanna Karlsson

Den här fina hallen finns hemma hos Lands bloggare Johanna i Kulla. Hon utnyttjar utrymmet till max genom att möblera på höjden. Den gamla trälådan på sned är perfekt som kombinerad sko- och sittbänk.

FOTO: Johanna Karlsson

Det här måste vara den sötaste hallmöbeln någonsin. Med hjälp av hjul och en stoppad sits har en gammal, enkel trälåda fått nytt liv.

Så gör du en sittbänk av en trälåda

FOTO: Sandra Back

Våga tapetsera mera! Den här entrén har genomgått en totaltrenovering – och vilken skillnad det blev. Den fina Morris-tapeten gav rummet en helt ny karaktär. Se före- och efterbilder hos Sandra & David, som driver bloggen Trä, hops & kärlek här på Land.

Läs också: 7 mysiga sovrum att inspireras av – perfekt för långa sovmorgnar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen