Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Hus & hem 11 januari 2022

Perfekt hus för dig som drömmer om odlingar på landet

Är du på väg att göra slag i saken och flytta till landet och bli självförsörjande? Då har du chansen nu. Här är ett smart hus som inte bara är välhållet och vackert utan också ger möjlighet till både odling och djur.

Det är många som är intresserade av att njuta livet på landet och är redo att ta nästa steg och börja odla och hålla djur.

I skånska Röstånga, som ligger i Svalövs kommun, finns ett hus som innehåller snart sagt allt som krävs för att man ska kunna leva ett fullödigt liv på landet. Huset har stora möjligheter för den som vill ha djur och som vill odla själv och är samtidigt i ett fantastiskt skick så en köpare kan flytta in utan att behöva lägga tid och pengar på renoveringar.

Fantastiskt läge i Röstånga nära gemenskap

 Självhushållning, kretslopp & ekologi. Gården har många möjligheter och är utrustad med solpaneler och ekologiskt avlopp.
Självhushållning, kretslopp & ekologi. Gården har många möjligheter och är utrustad med solpaneler och ekologiskt avlopp. FOTO: Einar Samuelsson (Unit Photography)

Huset ligger fritt och öppet och har en underbar utsikt men samtidigt ligger Röstånga nära med en aktiv gemenskap i grannskapet.

Fastigheten är över hundra år gammal och har en klassisk charm parad med modernt uppdaterad interiör. Från huset har man utsikt över åkrar och ängar och till och med över en damm där det finns kräftor och karp vilket vittnar om ett friskt och väl hållet vatten.

Förverkliga drömmen om självförsörjning

Lägg därtill stall för hästar, egen skog, hönsgård att hålla höns i och direkt anslutning till häststigar och alla förstår att den som flyttar in här har alla möjligheter att etablera sig och utveckla både hus och mark på många olika sätt. Här finns till och med en ladugård som är hopbyggd med huset och en stor verkstad som kan användas på många sätt.

Många verksamheter på orten

 Trädgårdslandskapet är skapat i etapper för att maximera odlingsmöjligheterna
Trädgårdslandskapet är skapat i etapper för att maximera odlingsmöjligheterna FOTO: Einar Samuelsson (Unit Photography)
 Fantastisk utsikt över landskapet.
Fantastisk utsikt över landskapet. FOTO: Einar Samuelsson (Unit Photography)

Röstånga ligger i Skåne med närhet till mängder av spännande natur och kultur och med Söderåsens nationalpark runt knuten. Här finns ridanläggningar, idrottsföreningar, dans- och kulturföreningar och orten har också ett starkt företagsliv som samarbetar och stöttar på många olika sätt.

Fastigheten är till salu genom mäklarfirman Erik Olsson och du hittar allt om den här.

Alla foton är tagna av Einar Samuelsson, Unité Photography.

 Interiören är väl underhållen och både klassisk och modern.
Interiören är väl underhållen och både klassisk och modern. FOTO: Einar Samuelsson (Unité Photography)
 Här trivs djur minst lika bra som människor.
Här trivs djur minst lika bra som människor. FOTO: Einar Samuelsson (Unit Photography)
 Den egna dammen lever kräftor och karp, paddor och grodor.
Den egna dammen lever kräftor och karp, paddor och grodor. FOTO: Einar Samuelsson (Unité Photography)
 Här finns hönshus, stall och bra områden för hästar - både för bete och ritt.
Här finns hönshus, stall och bra områden för hästar - både för bete och ritt. FOTO: Einar Samuelsson (Unité Photography)
Vill du läsa mer om livet på landet? Prenumerera på Land

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen