Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Hus & hem 27 april 2017

Så får du ordning i hallen: 17 toppenfina idéer

Familjens skor i en hög innanför dörren. Och kepsen – var är den? Du som är trött på kaos i hallen kommer älska de här idéerna.

Bild 1/7
Bild 2/7
Bild 3/7
Bild 4/7
Bild 5/7
Bild 6/7
Bild 7/7

1. Lantlig marinmix – så fräscht!

hallmarinjpg

Personlig ordning och reda råder i den här fräscha hallen. Bänk med plats för många ger ett välkomnande intryck. Allt löst ordnat i prydligt märkta korgar håller golvytan fri.

2. Rustikt med lastpall och rep

Lantliv_lantligahem_hall-670x893

Råläcker hallmöblering för det lilla hushållet. Lastpall som hallhylla – så snyggt! Den här inredningen kommer från tidningen Lantliv.

3. Vårfräsch compact living

hallturkos

Fräsch färg och platssnål möblering är grunden i den här lilla hallen. Perfekt för singelhushållet.

4. Flera nyaser av grått

hallgra-jpg

Flera olika förvaringsmöbler grupperade till en sammanhållande enhet. Inredningen ger en trivsam rumskänsla samtidigt som den ger bra förvaringsmöjligheter.

5. Lantligt med pärlspont och korgar

lantlighallXX-jpg

Ett platsbyggt skåp med korgar som skapar ordning på alla halsdukar, vantar och mössor. Dubbla skohyllor och klädhängare är målade i samma färg. Pärlspont i samma kulör ger ett harmoniskt intryck.

6. Cool industrikänsla

Hallra

Kul lösning med material från byggbutiken. Rått och ombonat på samma gång. Går att kombinera och bygga på efter behov. Här finns fler bilder.

7. Hall på rull

hallway-storage-ideas-030

Smart förvaring med lådor på hjul. Klär man lådorna med tapetrester blir hallen på extra gott humör. Dubbla rader av klädhängare sväljer kläder för många.

8. Häng från taket

Hemnethall

För den lilla familjen kan det funka med en stång upphängd från taket. Hyllan i vinkel utnyttjar hörnet på ett effektivt sätt. Fler bilder på hemmet här.

9. Smart allt i ett-lösning

En smart förvaringsvägg med plats för skor, hyllor och sittbänk gömmer stöket på ett elegant sätt. Välj en lugn grundfärg och addera en pigg accentkulör för ett livfullt men ändå strikt intryck.

10. Inramning skapar lugn och struktur

ikeahall

En målad bred rand på väggen skapar en lugn fond. Här finns plats för stänger, galgar och hyllor. En sittbänk ger strukturerd förvaring för skor, väskor och tidningar. Den här inredningen kommer från Ikea.

11. Klassisk ordning och reda

hallbrun

Här går förvaringen ända upp under taket. Fin bänk som går längs med hela hallen med plats för skor undertill. Hyllor med klädda korgar för allt löst ger perfekt ordning. Fler bilder här.

12. Grafisk ordning

hallsvart

Här är allt inrett på längden. En mängd krokar i rad och fler bänkar i följd. Passar en smal, trång hall. Svart och grått ger en fräscht modern känsla. Fint bryta av med stål, zink och trä.

13. Välkomnande förvaring

Klassisk hallförvaring med generös sittplats. Under bänken finns gott om utrymme för skor eller som här korgar. Klädhängaren i äldre stil med rejäla krokar tar mindre plats än traditionell hängare för galgar. Plagg som behöver galgar hängs undan i skåpet. Snyggt och praktiskt.

14. Maxat på miniyta

hallway-storage-ideas-026-500x666

Med en platsbygd förvaring kan du skräddarsy inredningen. Den här omöjligt smala väggen blev maximalt utnyttjad med det fina bygget som ger hallen charm i äldre stil.

15. Livfullt och personligt

Krokar och stänger är lösningen för den här hallen. En flexibel idé som kan anpassas exakt efter utrymmet. Dessutom kommer fina halsdukar till sin rätt när de får hänga nerför väggen. Kul med tidningssidor som tapet. Tips: Om du vill skapa retrokänsla så köp gamla veckotidningar på loppis.

16. Smart under trappen

Utrymmet under  trappan går att utnyttja till mycket. Smart förvaring, till exempel.

17. Bonus: Hall ihop med kök

kokhall

Kolla in hallen i bakgrunden. Smart med skohyllor långt upp åt väggen. På motsatta sidan krokar för kläderna. Hallen fortsätter här in i det öppna köket. Snyggt!

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen