Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Hus & hem 26 maj 2017

Snickra och pyssla - Sandra och David är Lands nya bloggare

Att snickra, att pyssla och att brygga öl - det gillar Sandra Back och David Langseth. Och att blogga vilket de kommer göra på Land.se med start nu. Välkomna säger vi på Land.se och ser fram emot många glada bloggstunder.

Bild 1/2 FOTO: Privat
Bild 2/2

Vad kommer ni blogga om?
– Vi kommer blogga om vårt liv, till vardags och till fest. Vi kommer blogga om när vi snickrar, när vi odlar, lagar långkok och brygger IPA. Om hur vi renoverar vårt gamla hus och om livet i den lilla sommarstugan i Trosa.

Vilka är ni?
– Vi är två hemkära själar som har en gemensam kärlek till mat, dryck, renovering och snickerier. David är bartendern som blev snickare som blev fastighetsutvecklare. Sandra pluggar till sjuksköterska efter en herrans massa år som bildretuschör i mediabranschen.

Vad gör ni när ni inte bloggar?
– När vi inte bloggar gör vi allt det som vi sen bloggar om. Det vill säga – lever livet, snickrar, renoverar, lagar mat, brygger och dricker IPA. Vi hänger med våra vänner och umgås med våra två underbara barn som gör livet lyckligare än något annat.

Vad är ett typiskt Sandra och David-inlägg tror ni?
– Ett typiskt Sandra och David-inlägg kan vara receptet på den godaste milkshaken, den första skörden av vårens primörer samt rådjurens nattliga räder i odlingslandet. Bästa spellistan när man brygger öl eller vilken jeansskjorta som passar bäst när man röker en tolv timmars brisket.

Vad är det roligaste med att snickra och pyssla?
– Att få se saker växa fram och kunna göra dem precis som man själv vill, att göra om, göra fint och förbättra. Att skapa något själv och veta att man kan laga det om det går sönder.

Vad säger barnen om era intressen?
– Båda barnen älskar att vara med i allt från att skruva trall till att brygga öl. Vilka barn älskar inte att sitta och pyssla, men ibland när vi har stora projekt på gång säger äldsta dottern – Men pappa, allvarligt? Och så himlar hon lite med ögonen.
– Vi försöker alltid låta barnen vara med i allt från vardagsbestyr till fest, men ibland är det också viktigt att ta en paus och umgås med dem på deras villkor.

Vad kul, välkomna till oss!
– Tack!

Läs också: Här hittar du Sandras och Davids blogg – Trä, hops och kärlek

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen