Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Hus & hem 20 maj 2016

Västergötlands Villa Villekulla är till salu! Vänta tills du ser bilder inne i huset

Tänk att få vara Pippi för en dag – urstark, stenrik och ägare till en apa och prickig häst. Nåja, nu kan du i alla fall bo som den älskade barnfiguren! Den här sekelskiftesvillan, som finns på Hemnet, har slående likheter med Villa Villekulla.

Vem trodde att Villa Villekulla låg i Vara, Västergötland? Okej – det gör den inte. Men med sina tinnar och torn och gula fasad för den här vackra villan tankarna till det roliga huset i barnböckerna.

Det 200 kvadratmeter stora huset, från slutet av förra sekelskiftet, kan enkelt rymma en hel skolklass. Med sina 3-4 sovrum kan några av dem också sova över, utmattade efter alla äventyr. Det stora, lantliga köket är dessutom perfekt för pepparkaksbak! Om du vill hålla till på klinkergolvet eller det vitmålade trägolvet väljer du själv, det är en smaksak.

kok

villekulla2

villekulla3

villekulla

Huset har även en tomt på dryga 2 000 kvadratmeter. Uteplatsen är tillräckligt stor för att du ska kunna parkera hästen. Äger du också en liten shettis får den nog plats i burspråket. Det är oklart om träden gömmer några sockerdrickor – du får kanske gå på sakletarjakt och upptäcka själv.

tradgard

Till Göteborg är det cirka 10 mil och därifrån kan du segla över världshaven.

Utgångspriset ligger på 1,5 miljoner kronor. Om gullpengar fungerar som betalningsmedel framgår inte av annonsen. Här hittar du hela annonsen.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen