Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Info 24 maj 2017

Upphovsrätt

LRF Medias riktlinjer för publicering på nätet

LRF MEDIA RESPEKTERAR UPPHOVSRÄTTEN och anger alltid källan till bilden, filmen eller inlägget när det är möjligt. De bilder och videoklipp som återfinns på LRF Medias sajter men har en annan källa, är publicerade på annan plattform och är öppna och inbäddningsbara för att läggas på andras sajter. Vi utgår därför från att upphovrättssinnehavaren vill ha större spridning på sitt innehåll. Om du ser att en av dina bilder publicerats på LRF Medias webbplatser och du inte vill att den ska spridas ytterligare, så kontakta oss så avpublicerar vi bilden, filmen eller inlägget. Detsamma gäller om du ser att en bild saknar källhänvisning och du vet vilken källa som är den rätta – kontakta oss så korrigerar vi uppgifterna så snart som möjligt.

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU PUBLICERAR MATERIAL PÅ LRF MEDIAS WEBBPLATSER: LRF Media tillåter inte inlägg eller material som strider mot svensk lag eller god sed. Blogginlägg är till exempel respektive skribents åsikter och delas inte nödvändigtvis av LRF Media. Kontakta oss om du ser olämpliga inlägg som personangrepp, rasistiska eller sexistiska inlägg, samt länkar till webbplatser med ett olagligt innehåll. Du får inte heller bryta mot eventuell tystnadsplikt eller sprida datavirus. Du som bidrar med material på LRF Medias sajter medger också att vi utan ersättning får lagra, tillhandahålla och sprida materialet till andra. Tänk på att respektera andra människors privatliv när du publicerar bilder, film eller text – det är du som har ansvaret över dina kommentarer. Publicera bara bilder som du har tagit själv eller har upphovsrätten till. Var noga att ange källa och länkar om du använder citat eller andras material.

LRF Media förbehåller sig rätten att plocka bort artiklar, inlägg, bilder eller annat material.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen