Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
kultur 2 november 2016

Bonde söker fru-Jennifer: Jag levde i destruktiva relationer

Tidigare relationer har satt sina spår i Jennifer Erlandsson från Bonde söker fru. Nu berättar hon själv om det som kunde ha krossat henne.

I kommande avsnitt av Bonde söker fru gläntar hästbonden Jennifer Erlandsson på dörren till det förflutna när hon beskriver hur tidigare kärlek har känts. Men hon berättar inte vad som har hänt i de tidigare relationerna.

Det väljer hon att göra för Land.

Mötte charmerande man

– Jag träffade en extremt karismatiskt man som var något av det mest charmerande jag mött och jag föll hårt för honom. Men ganska snart började han kontrollera min tillvaro och det blev stormigt och bråkigt. Jag har fått iskallt vatten hällt över mig, blivit slagen och hotad med att bli utslängd från ett tolvvåningshus, säger hon.

Alla som följer Bonde söker fru får se en tjej med bra självkänsla men så har det inte alltid varit.

– Jag har blivit tuff men är väldigt mjuk under. Den som lyckas tränga igenom den här ytan får en enormt kärlekslängtande flickvän.

Delade intresse

Efter den första destruktiva relationen gick hon in i nästa. Den gången handlade det inte om misshandel och kränkningar utan notorisk otrohet och svek.

– Vi delade samma hästintresse men han var gift och jag tänkte att jag gör inget med det förrän han har skilt sig. Vilket han till min förvåning gjorde. Vi var tillsammans och jag flyttade till honom från Göteborg.

Men det visade sig att Jennifer inte var den enda kvinnan i hans liv.

Bonde söker fru 2016
Deltagarna i årets Bonde söker fru: Jennifer Erlandsson, Erik Bäckman, Sigrid Bergåkra och Per Sundin tillsammans med programledaren Linda Lindorff. Foto: TV4.

Hade annan relation

– Efter ett tag kröp det fram att han hade en relation med sin ex-fru. Varje gång han blev påkommen sa han att jag var kvinnan i hans liv och sa att det aldrig skulle hända igen. Men han fortsatte med de dubbla relationerna och till slut bestämde jag mig för att flytta tillbaka till västkusten.

I Jennifers liv fanns då en nyfödd dotter och en nyfunnen oväntad vänskap.

– När min dotter var några månader skickade jag ett SMS till mannens ex-fru. Hon hade tidigare sagt att hon avskydde mig så jag var nervös när jag tog kontakt. Hon har en dotter med samma man, hon är ett år äldre än min dotter. Jag skrev till henne att det här triangeldramat kommer att fortsätta tills vi säger stopp. Sen började vi trevande att prata med varandra.

Hittade ny vän

I dag beskriver Jennifer Erlandsson mannens ex-fru som sin bästa vän. Döttrarna leker med varandra och kvinnorna åker på semester tillsammans.

– Ett tag gjorde det ont att prata med henne för att jag påmindes om hur det var tidigare men nu är det bra. Hon peppar mig verkligen att alla killar inte är så här.

”Jag duger”

Under inspelningen av Bonde söker fru märkte hon att de tidigare relationerna har satt sina spår.

– Att hamna med tio killar som tycker att du är det finaste som finns, jag hade svårt att ta det. Men långsamt har det gått upp för mig att jag nog är en ganska trevlig tjej som duger som jag är. Hade någon sagt till mig för fyra år sedan att jag skulle sitta här och må bra i dag hade jag inte trott det. Den där tuffa tjejen i TV har varit världens minsta.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen