Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Land 18 juni 2016

8 smarta prylar som gör campinglivet ännu bättre

Vatten, ljus och mys. Här är 8 saker som göra campinglivet ännu enklare, smartare och roligare.

Bild 1/4
Bild 2/4
Bild 3/4
Bild 4/4

1. Häng duschen i trädet

Land skriver om camping,
Smartaste duschen hänger du i trädet-

Om du inte har en dusch i närheten så kan en campingdusch vara lösningen för dig. Den här duschen är inte mycket större än en knytnäve i ihopvikt tillstånd, men när den är fylld med vatten kan du duscha i 7–10 minuter. Det enda du behöver göra är att fylla den med vatten och hänga upp den i ett träd. Pris 249 kronor.

Mer om duschen här

2. Home sweet home

Land.se skriver om campingprylar.
Tavla som skapar trivsel.

Husvagnsinredning är inte alltid så personlig. Allting ska vara effektivt och platsbesparande, därför kan det vara kul med någonting som piffar upp. Häng upp den här på väggen och få genast en mer hemtrevlig känsla i ditt trånga men mysiga semesterhem. Pris 170 kronor.

Läs mer om tavlan här

3. Skönt sommarhäng

Land.se skriver om camping.
Mobil hängmatta som klarar sig helt utan träd.

Att ta det lugnt i en hängmatta hör sommaren till. Men på en campingplats full med husbilar och människor kan det vara svårt att hitta träd som du kan spänna upp den emellan. Med den här hängmattan slipper du leta efter de perfekta träden, bara att fälla upp den framför husbilen och slappna av. Pris 299 kronor.

Mer om hängmattan här

4. Mota bort myggen

Land skriver om myggfälla.
Fällan som knäcker myggen.

Ingenting kan förstöra en varm och härlig sommarkväll på samma sätt som myggen kan. Den här insektsfällan tar kål på mygg och knott på en yta upp till 75 m2, helt utan kemikalier. Pris 399 kronor.

Mer om myggfällan här

5. Koll på glaset

Land.se skriver om camping.
Campingstol med hållare för glaset.

Efter en lång dag kan det vara skönt att slappna av med ett glas med något gott i trevligt sällskap. Om du inte vill ställa ner ditt glas på marken, och riskera att råka välta ut det, så är den här glashållaren perfekt. Det enda du behöver göra är att enkelt placera den på din stols armstöd, sen är du redo att njuta av sommarkvällen. Pris 90 kronor.

Mer om glashållaren här

6. Mjukis med kartmotiv

Snygg kudde med passande motiv.
Snygg kudde med passande motiv.

Att dekorera med roliga inredningsprylar i ditt mobila hem brukar uppskattas av både familj och besökare. Den här roliga kudden, som är en ordlek med engelskans ord för husbil, kommer definitivt ge dina campinggrannar ett gott skratt. Pris 155 kronor.

Mer om kudden här

7. Smart rinnande vatten

Land skriver om campingprylar
Smart lösning när det är långt till rinnande vatten.

Långt till vattenkranen? Den här smarta lösningen gör det möjligt för dig att tvätta händerna även om du inte har rinnande vatten i närheten. Pris 50 kronor.

Mer om vattenkranen här

8. Svensk mästare

Land skriver om spel.
Roligt spel om Sverige.

Hur mycket vet du om Sverige? Utmana din familj och dina campinggrannar och ta reda på vem som är svensk mästare. Pris 239 kronor.

Mer om spelet här

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen