Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Land 20 september 2016

AVSLUTAD. Tävla om kängor och overaller till barnen

Hösten närmar sig, varför inte passa på att tävla om overaller från Didriksons och kängor från Treksta till barn och barnbarn? Svara rätt på frågorna och ­motivera ­varför just du ska vinna.

Bild 1/2
Bild 2/2

Overall från Didriksons och kängor från Treksta ingår i Lands fina höst- och vinterpaket för barn.
Migisi Kid’s Coverall är gjord i ett slitstarkt material. Den är vattentät och varmfodrad. Vattenavvisningen är fluorkarbonfri. Finns i storlekarna 80–130 cl och i färgerna gul och blå. Värde: 1 200 kronor.

Treksta barnkollektion är extremt lätta och har halksäkra sulor (ICElock). De är dessutom vattentäta tack vare ett inbyggt Gore-Tex-membran och har ett värmande foder i ull/syntet. Modellen New Cobra II finns i storlekarna 23 till junior. I Land-­tävlingen kan du välja storlekarna 23–32 och färgerna svart/grå eller svart/rosa. Värde: 900 kronor.

Priserna
1:a–3:e pris. Migisi overall
och New Cobra kängor.
Värde: 2 100 kronor/vinstpaket.
4:e–6:e pris. Migisi overall.
Värde: 1 200 kronor per vinst.
7:e–10:e pris. New Cobra kängor. Värde: 900 kronor.

Om tävlingsvillkor, PUL och cookies

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen