Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Land 5 augusti 2016

Avslutad: Vinn en weekend på Legoland för hela familjen!

Var med och tävla om en härlig minisemester på Danmarks mest älskade nöjespark! Årets nyhet är Ninjago World, ett helt nytt område med häftiga attraktioner för hela familjen.

Legoland finns något för alla. Här kan du promenera runt och upptäcka alla fantastiska legomodeller i lugn och ro, bli vettskrämd i The Haunted House eller hoppa ombord på någon av många roliga och fartfyllda åkattraktioner.
I år är det dessutom premiär för ett helt nytt Ninjagoområde på drygt 5 000 kvadratmeter. Området är fullt av inomhus- och utomhusattraktioner för hela familjen, alla baserade på aktiv lek, lagarbete och interaktion. Här finns bland annat en laserlabyrint och Ninjago – The Ride, där besökarna får möta de kända hjältarna från Ninjagos universum och tillsamman med dem lära sig behärska de fyra elementen eld, jord, blixt och is för att besegra Ninjagos skurkar. En helt ny teknologi, särskild utvecklad för Legoland, omvandlar gästernas rörelser till ninjakrafter.
– Hela attraktionen handlar om gästernas rörelser. Deras ninjaslag kommer att vina genom luften samtidigt som de reser genom ett överväldigande fyrdimensionellt Ninjagouniversum. Det här har aldrig tidigare setts i en nöjespark, säger Christian Woller, General Manager på Legoland.
Ninjago World är uppbyggd av 1,5 ton legoklossar och har tagit två år att utveckla.

Fantastiskt pris!

Priset är en minisemester med 1 övernattning för 2 vuxna och 2 barn på Hotel
LEGOLAND i temarum inklusive frukost och entré på LEGOLAND.
Värde: 4 500 kronor.

Så gör du

Fyll i formuläret nedan. Motivera varför just din familj ska få åka på världens bästa minisemester. Skriv även ditt namn, din adress och ditt telefonnummer. Senast 28 juni måste vi ha ditt svar.

Om tävlingsvillkor, PUL och cookies

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen