Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Land 2 oktober 2015

Den här blomman passar ditt stjärntecken!

Är du en förvirrad skytt? Då kanske verbenas doft kan få dig ner på jorden igen. Blomdofter och essenser är naturliga ämnen som påverkar både humör och energinivå. Med hjälp av astrologi har vi valt ut 12 olika dofter som passar just ditt stjärntecken.

Bild 1/3 FOTO: Istock
Bild 2/3
Bild 3/3

Läs också: 10 blå växter som gör dig pigg och frisk

Väduren 20/3-19/4 – Jättebalsamin

En vädur har aldrig tid att vänta, det är nu eller aldrig som gäller. Men att ständigt köra på 100 procent kan sluta med migrän eller huvudvärk. Med jättebalsamins doft kan du mildra dina spänningar, dämpa din otålighet och får bättre flow i livet!

Jättebalsamins doft är skonsam för väduren.

2. Oxen 20/4-20/5 – Kastanjeknopp

Trygghetsnarkomanen oxen som älskar sina rutiner, trots att de ibland kanske inte alltid är så gynnsamma, kan behöva en riktig kick då och då. Den mustiga kastanjdoften hjälper till att bryta gamla invanda mönster.

Kastanjeknoppar får oxen att blomma ut.

3. Tvillingen 21/5-20/6 – Solros

Nyfikna tvillingen är som en intellektuell fjäril som hoppar från idé till idé. Ganska ofta leder kvickheten till koncentrationssvårigheter. Solrosen kan få dig att fokusera och sortera dina tankar.

Solrosens söta doft passar den rastlösa tvillingen.

4. Kräftan 21/6-21/7 – Kaprifol

Nostalgiska kräftan kan lätt fastna och älta det som har hänt. Med kaprifolens tunga doft kan du vara här och nu och släppa taget om det förflutna.

Kaprifolens runda doft är kräftans blomma.

5. Lejon 23/7-22/8 – Gurkört

Generösa och uttrycksfulla lejonet lever och verkar genom sitt hjärta. Ibland kan det tyvärr bli jobbigt under mörka perioder i livet, då kan friska gurkörten få dina sinnen att öppnas.

Gurkörtens friska doft får Lejonet att trivas.
Gurkörtens friska doft får Lejonet att trivas.

6. Jungfrun 23/8-22/9 – Tallbarr

Jungfrun är perfektionisten som älskar ordning och reda, men detta kan ofta leda till onödig självkritik. Boosta dig istället med tallbarrsdoft som ger dig inre styrka. Ge dig ut i skogen och kom hem med en massa energi!

Tallbarrsdoften ger jungfrun livsenergi.

7. Vågen 23/9-22/10 – Nejlika

Vågar väger och överväger innan de tar ett beslut. Nejlikans kryddighet ger klarhet och hjälper dig att reda ut vad du egentligen vill.

Nejlikans kryddiga doft rensar vågens tankar.

8. Skorpionen 23/10-21/11 – Järnek

En passionerad och känslofull natur som lätt kan bli misstänksam och svartsjuk. Järneken kan få dig att stabilisera dina känsloyttringar.

Järneken håller skorpionen stabil.

Läs också: De jobbar hemma – med läkande örter

9. Skytten 22/11-21/12 – Verbena

Stora tankar och stora mål kan ibland få skytten att framstå som överdrivet optimistisk. Verbena kan få skytten att komma ner på jorden och bli lite mer pragmatisk.

Verbena får skytten ner på jorden.

10. Stenbocken 22/12-20/1 – Ek

Stenbockar som klättrar uppåt har ofta ett inre driv att göra allting själv – men även bocken har gränser. Eken kan hjälpa till att stabilisera känslorna av otillräcklighet.

Eken hjälper stenbocken att nå sina mål.

11. Vattumannen 21/1-18/2 – Strandros

Intellektuella vattumannen har en förmåga att kliva ur besvärliga situationer och kan därför ofta misstolkas som inaktiv. När det är blir dags att ladda batterier kan den vilda strandrosen hjälpa till att nå viktiga mål.

Vackra strandrosen får vattumannen att ladda energin.

12. Fiskarna 19/2-19/3 – Rölleka

Fiskarnas känsliga och empatiska sida rinner lätt över. Röllekan hjälper till att bringa klarhet, när känslolivet känns extra rörigt.

Röllekan bringar klarhet i fiskarnas känsloliv.
Röllekan bringar klarhet i fiskarnas känsloliv.

 

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen