Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Land 30 september 2015

Här är årets deltagare i Bonde söker fru

En älgbonde, en hästbonde, en dansfantast, en trebarnspappa ... Listan fortsätter. Här får du en presentation av var och en av alla bönderna som söker fru!

Bild 1/8 FOTO: TV4
Bild 2/8
Bild 3/8
Bild 4/8
Bild 5/8
Bild 6/8
Bild 7/8
Bild 8/8

1. Anders Eriksson, 41

SM-mästare i plöjning som vill ha stark passion

Bonde söker fru. Anders Eriksson.

Kött- och mjölkbonde i Reftele, Småland. Anders har alltid velat bli bonde och tog över sin pappas gård när han var 16. Han bor i ett rött hus med vita knutar, är SM-mästare i plöjning och beskriver sig som ”konörd”. Men hans stora dröm är att bilda familj. Han gillar närhet och vill att kärleken ska kännas ordentligt i hjärtat. Den ultimata första dejten sker utomhus på en filt, med en skål jordgubbar – och svartvita kor i bakgrunden. Anders om kärlek: ”Ett eget bo, en egen familj, det är meningen med livet.”

Gillar du tv-bönderna? Gilla oss på Facebook,så missar du inga uppdateringar!

2. Pontus Hugosson, 25

Hästbonde som fick rekordmånga brev

Bonde söker fru. Pontus Hugosson.

Hästbonde i Kungsbacka, Halland. Pontus jobbar både med uppfödning och ridning och har fälttävlat med U21-landslaget. Han har både goda och dåliga erfarenheter av kärlek och har blivit bedragen, har han berättat i TV4. Redan innan bönderna presenterades för TV-tittarna fick Pontus 350 brev – normalt brukar vara 10 brev i förväg. Programledaren Linda Lindorff la ut en bild på Pontus på sin blogg – vilket räckte. Pontus om kärlek: ”Jag längtar efter att få dagdrömma om någon. Att allt känns bättre – oavsett vad som händer runt omkring en.”

3. Daniel Johansson, 38

Trebarnspappa som kan tänka sig fler barn

Bonde söker fru. Daniel Johansson.

Älgbonde i Bjurholm, Västerbotten. Daniel har tre barn, som bor hos honom varannan vecka. Han beskriver sig som lugn och trygg – en som ganska lätt blir kär men kanske är lite passiv på kärleksfronten. ”Hör jag att en tjej är singel är jag inte den som hugger som en kobra”, har han sagt i TV4. Daniel bor i ett vitt tvåvåningshus, han älskar naturen och åker hellre skoter eller fiskar än hänger på krogen. Daniel om kärlek: ”Skulle jag träffa en tjej som vill ha barn skulle jag ge henne det.”

Läs också: Bonde söker fru – lika som bär!

4. Johnny Andersson, 50

Tvåbarnspappa som gillar inredning

Bonde söker fru. Johnny Andersson.

Spannmålsbonde i Teckomatorp, Skåne. Johnny har två barn – 15 och 4 år – som bor hos honom varannan vecka. Han är intresserad av inredning och bor i ett vitt stenhus från 1880. Han är social med stort umgänge och gillar att motionera: jogga och promenera. Kvinnan han söker får gärna ha barn, som han vill bli som en pappa för – precis som hon blir bonusmamma till hans. Johnny om kärlek: ”Jag vet att kärleken finns för mig och jag skulle ge 110 procent.”

5. Stefan Hildingsson, 32

Köttbonde som samlar på 50-talsprylar

Bonde söker fru. Stefan Hildingsson.

Köttbonde i Hassela, Hälsingland. Stefan beskriver sig som intensiv, lyhörd och romantisk – och han älskar allt som har med 1950-talet att göra. Han har en son på 3,5 år. Stefan söker en tjej med riv i och skinn på näsan. Han bor i ett rött hus från 1790-talet. Köket går i 1950-talsstil (och saknar diskmaskin). I väntan på kärleken har Stefan smidit en sängram av järn med ett hjärta vid huvudändan. Ramen står vid en kakelugn i ett rum som bara väntar på att bli inrett till kärleksnäste. Stefan om kärlek: ”Har man kärleken så har man det mesta.”

Läs också: Vem blir Årets Lantis 2015? Rösta!

6. Marcus Andersson, 37

Sportfantast som älskar att resa

Bonde söker fru. Marcus Andersson.

Köttbonde i Odensbacken utanför Örebro. Marcus är en driftig person som gillar att resa och har gjort flera svenska klassiker samt tagit ett dykcertifikat. Han söker en omtänksam och sportig tjej som vill dela hans passion för resor och äventyr. Det gula trähuset han bor i vill han ”slå omkull” för att bygga ett nytt tillsammans med den han älskar – och bilda familj. Marcus pappa beskriver sonen som positiv och huslig. Marcus om kärlek: ”Kärlek är när man inte kan sluta tänka på den man är kär i och man bara längtar hem.”

Diskutera Bonde söker fru i Facebookgruppen Vi som älskar Bonde söker fru

7. Per Gustafsson, 38

Bonde som äger skog och gillar att dansa

Bonde söker fru. Per Gustavsson.

Skogs- och köttbonde i Undenäs, Västergötland. Per har en gård med 24 kor långt ute på landet där han också sköter om sin skog. På fritiden älskar han att dansa. Han längtar efter familj och barn och söker en glad, jordnära kvinna. Per beskriver sig som lite blyg men säger att hans vänner uppfattar honom som ”glad och pang på”. Per om kärlek: ”Hittar jag en person jag vill leva med då väljer jag kärleken före gården och börjar jobba mindre.”

8. Olle Pallars, 37

Bor på släktgård och drömmer om en smart, aktiv kvinna

Bonde söker fru. Olle Pallars.

Läs intervjun med Olle härBonde söker fru – nu börjar jakten på kärleken!

Lyssna på eftersnacket av Bonde söker fru i podden TV-bönderna.

mini_BSF

 

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen