Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Land 29 april 2016

Kärleksdrama på åkern: "Nu får du välja – mig eller traktorn"

Mannen är ute och kör ensilage med sin kära traktor. Men frågan är om han håller av sin John Deere ännu mer.

På kort tid har Lillebror Productions film om John Deere fått stor spridning. Och det är nog en hel del som kan känna igen sig i när arbetet tar mycket tid och det går ut över relationen.

En drömfilm

Idén till filmen fick Anton Olofsson, medlem i Lillebror Productions, under en natts sömn. Han drömde trailern, skrev ner allt och sedan filmades det på en gård fyra mil utanför Borås.

I filmen fäster sig Alfred Larsson (som spelar den manliga huvudrollen) väldigt mycket vid sin John Deere-traktor. Kvar hemma väntar hans sambo, spelad av Ellen Rydsmo.

– Mina kompisar är med i Lillebror Productions och behövde någon som kunde vara med. Jag är ingen skådespelare men det var en kul grej, säger hon.

Uppvuxen på gård

Hon är själv uppvuxen på en gård med växtodling, köttproduktion och skog. Frågan är om hon känner igen situationen som utspelas i John Deere-filmen.

– Jo, det kan man kanske göra. Inte så extremt men det tar ju mycket tid att ha ett lantbruk.

 

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen