Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Land 1 oktober 2015

Linda Lindorff om dramatiken i Bonde söker fru

TV-programmet Bonde söker fru lockar miljonpublik varje vecka. Men vid inspelningarna av årets säsong hände något som gjorde att det blev osäkert om programmet skulle bli av. Det avslöjar programledaren Linda Lindorff i podcasten TV-bönderna.

Bild 1/3 FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
Bild 2/3
Bild 3/3

I går fick årets bönder i Bonde söker fru speeddejta på slottet. Men det var inte säkert att det skulle komma att bli något program i år. LRF Medias podcast TV-bönderna eftersnackar veckans avsnitt av Bonde söker fru och där avslöjar Linda Lindorff sin vånda inför inspelningen.

– Det blev stor dramatik! Jag låg sömnlös några nätter och tänkte att det blir inget program, säger hon till TV-bönderna.

Läs också: 9 legendariska speeddejter vi minns från Bonde söker fru

Trots det blev det en ny säsong av Bonde söker fru och i podcasten TV-bönderna spekuleras vad det var som hände som kunde ha avbrutit inspelningarna. Där analyseras också böndernas speeddejter i detalj. Och vad gick hem hos tjejerna: Uppknäppta knappar eller korsförhör.

Nya avsnittet av TV-bönderna hittar du här.

Läs också: Bonde söker fru – lika som bär!

Diskutera Bonde söker fru i Facebookgruppen Vi som älskar Bonde söker fru.

land.se_artikel_tvbönderna

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen