Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landbutiken 1 juni 2017

Efterlysning! Lokalt hantverk sökes till Lands nya E-handel

Land startar webbshop och vi vill att du är med! Vi vet att det finns många eldsjälar där ute som skapar fantastiska ting – så tveka inte utan kontakta oss – eller tipsa en vän som borde vara med och sälja sina produkter i vår nya webbshop.

FOTO: Istock

Land Shopping är en ny, trygg och säker webbshop med varor handplockade av Lands redaktion.  Just nu söker vi saker att sälja i shoppen – härligt hantverk och unika produkter från hela landet.

Var med i vår webbshop

Är du slöjdare, konstnär eller designer? Eller har du ett företag som säljer intressanta produkter som du tror skulle passa Lands läsare? Då ska du kontakta Lands redaktion på shopping@land.se och berätta om dig själv och det du gör.

Vi sköter marknadsföringen

Det kan vara allt från inredning, kläder och smycken till trädgårdsprylar, kökssaker, djurartiklar och annat som är bra att ha eller som är vackert att se på.
Redaktionen väljer ut sina favoriter och marknadsför dem i Lands alla kanaler – tidning, sajt, sociala medier och nyhetsbrev. Vi säljer också produkterna direkt i webbshoppen på www.land.se. Vi använder oss av Klarnas betalningslösning och har kundtjänst öppen under kontorstid. Du ser till att skicka ut varorna.

Lands redaktion handplockar produkter till Land Shopping – gärna från lokala hantverkare.
Lands redaktion handplockar produkter till Land Shopping – gärna från lokala hantverkare.

Läsaren ska möta dig

Vi vill också gärna berätta historien bakom produkterna och vem du är som skapar dem. Vi vill få in unikt hantverk från hela landet – kanske nya produkter som bygger på gamla traditioner eller som är speciella för just din del av landet. Men det kan också vara spännande produkter som du köper in och säljer som inte någon annan har.

Du är också varmt välkommen att ge oss förslag på sådant som du själv vill kunna handla i vår E-handel, LAND Shopping – och dela gärna inlägget med dina vänner eller med de företag som du tycker ska vara med.

ANSÖK! För att ansöka om att vara med i LAND Shopping, maila en kort beskrivning av dig och ditt företag samt någon/några bilder på dina produkter tillshopping@land.se

Vi ser fram emot ditt mail!

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen