Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landbutiken 23 maj 2017

LAND startar E-handel – och vi vill att du är med!

Land startar webbshop och söker dig som vill sälja dina produkter hos oss. Kontakta oss – eller tipsa en vän som du tycker bör vara med i LAND Shopping.

FOTO: Istock

I mitten av juni lanseras LAND Shopping – en trygg och säker webbshop med varor utvalda av Lands redaktion.  Just nu söker vi trevliga saker att sälja i shoppen – härligt hantverk och unika produkter från hela landet.

Var med i LAND Shopping

Är du slöjdare, konstnär eller designer? Eller känner du någon som gör något fint som du tror att Lands läsare skulle vilja köpa?
Då ska du kontakta Lands redaktion på shopping@land.se och berätta om dig själv och det du gör.

Marknadsföring i alla kanaler

Det kan vara allt från inredning, kläder och smycken till trädgårdsprylar, kökssaker, djurartiklar och annat som är bra att ha eller som är vackert att se på.
Lands redaktion väljer ut sina favoritföretag/produkter, marknadsför dem på sajten och i tidningen och säljer dem direkt i webbshoppen på www.land.se.

Vi lyfter fram dig

Vi vill också gärna berätta historien bakom produkterna och vem du är som skapar dem. Vi hoppas få in unikt hantverk från hela landet – kanske nya produkter som bygger på gamla traditioner eller som är speciella för just din del av landet.

Du är också varmt välkommen att ge oss förslag på sådant som du själv vill kunna handla i vår E-handel, LAND Shopping – och dela gärna inlägget med dina vänner eller med de företag som du tycker ska vara med.

ANSÖK! För att ansöka om att vara med i LAND Shopping, maila en kort beskrivning av dig och ditt företag samt någon/några bilder på dina produkter till: shopping@land.se

Vi ser fram emot ditt mail!

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen