Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 30 juli 2018

6 000 medlemmar har registrerat sig för exklusiv läsning – gör det du också!

Är du LRF-medlem och vill få mer exklusiv och spännande läsning att ta del av? Det enda du behöver göra är logga in med ditt medlemsnummer så får du fler särskilt för dig utvalda artiklar. 6 000 personer har redan loggat in, så gör det du också! Det är helt gratis.

Vet du att du som är medlem i LRF, Lantbrukarnas Riksförbund, får tillgång till ännu mer läsning från familjedelen Land, Land Lantbruk och Land Skogsbruk genom ditt medlemskap?

Nyligen passerade vi antalet 6 000 medlemmar som upptäckt fördelarna med att logga in. Detta gör du enkelt med ditt medlemsnummer och det kostar inget extra.

LRF-medlem? Så loggar du in på Land-sajterna!

Välfyllt läsarpaket

Med vårt digitala välfyllda Land-paket vill vi ge dig som är medlem i LRF lite extra värdefullt material att läsa.

Du får ännu mer exklusiv läsning i form av fördjupande artiklar, expertråd från vår jurist och vår ekonom, heta nyheter och uppföljande reportage. En extra medlemsnytta och läsning som kan underlätta din vardag.

Läs också: Stötta de svenska lantbrukarna

Vi bjuder på mängder av matnyttiga tips, råd och idéer för dig som exempelvis är företagare som kan hjälpa dig i ditt arbete och verksamhet.

Håll dig uppdaterad med Svepet

Du som är medlem i LRF får dessutom tillgång till nyhetsbrevet Svepet. Varje morgon får du ett digitalt nyhetsbrev direkt i din e-postlåda. Brevet innehåller daglig omvärldsbevakning och branschnyheter.

Läs också: Missa inget i det dagliga nyhetsflödet med nyhetsbrevet Svepet från LRF Media

Inspiration, tips, reportage och recept från Land.se

Du som är medlem får självklart tillgång till alla artiklar på Land.se, även vårt så kallade Plus-innehåll. Här finns allt du behöver för ett härligt liv till vardag och fest. Där skriver vi om trädgård, mat och recept, bil och motor, jakt och fiske, träning och hälsa, företagare, självhushållare och spännande livsöden. Om du vill vara säker på att hålla dig uppdaterad kan du även här teckna en kostnadsfriprenumeration på familjedelen Lands nyhetsbrev.

Läs också: Håll dig i form med träning på gården – bästa övningarna

E-tidningar och arkiv

Du som är medlem får även tillgång till de tre titlarnas E-tidningar med tillhörande tidningsarkiv där du kan söka äldre nummer och artiklar.

Missa inte vårt välfyllda digitala paket – allt ingår för dig som är medlem!

Välkommen att logga in! Så här gör du

Här kan du läsa allt på www.land.se

Här kan du läsa allt på www.landlantbruk.se

Här kan du läsa allt på www.skogsbruk.se

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen