Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 31 januari 2022

Bästa sommarjobbet kan bli ditt - jobba hos Mandelmanns

Tittar du på TV-serien Mandelmanns gård med Gustav och Marie Mandelmann? Då kanske du är sugen på att jobba med dem i sommar. De söker många medarbetare men det gäller att du skyndar dig - ansökningstiden går snart ut!

 Vill du jobba hos Mandelmanns i sommar? Gustav och Marie Mandelmann söker sommarjobbare av alla de slag.
Vill du jobba hos Mandelmanns i sommar? Gustav och Marie Mandelmann söker sommarjobbare av alla de slag. FOTO: Stefan Lindblom/HBG-BILD

Tv-serien Mandelmanns är minst sagt populär och år efter år har TV-tittarna fått följa paret Mandelmann i deras arbete på gården i Skåne. På gården har de djur och odlingar men också en besöksverksamhet och det är den som nu söker nya medarbetare till sommarsäsongen.

De senaste somrarna har den populära gården fått hålla besöksverksamheten stängd men nu verkar det som om den äntligen kan öppna igen och då finns det möjlighet för några få utvalda att få ett riktigt toppsommarjobb.

Många kompetenser behövs

Mandelmanns söker inte bara bagare och konditor utan även personal till sin butik och dessutom trädgårdsarbetare som ser till att alla odlingar sköts under sommaren – inte illa!

Du hittar mer om de olika jobben på Mandelmanns hemsida och kom ihåg att din ansökan måste vara inne senast den 6 februari – så vila inte på lagrarna om du vill jobba i Skåne i sommar.

Älskar du livet på landet? Läs tidningen Land

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen