Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 19 februari 2016

Efter kulningssuccén: Nu sätter Jonna landsbygden på tapeten!

Nyligen kulade Jonna Jinton från Grundtjärn så det hördes till över en miljon människor över hela världen. Snart kommer Jonna sätta Grundtjärn på hus och hem. Hennes motiv ska nämligen bli tapeter.

Snacka om att Jonna Jinton har satt sin ort på kartan. För fem år sedan flyttade hon från lägenheten i Göteborg till skogen, naturen och stillheten i Grundtjärn, en by med tio invånare.

Nu pratar hela världen om Grundtjärn. I mitten av februari la Jonna upp en film när hon kulade i det vintervackra skogslandskapet. Filmen sågs av över en miljon människor över hela världen.

Nu skriver Allehanda att 40 av Jonna Jintons drömlika landskapsbilder ska bli tapeter. Under våren lanseras hennes fototapeter av företaget Photowall.

– Det känns jättehäftigt och fint att kunna sätta Grundtjärns skogar på väggarna. Det är också kul att företaget säljer i många länder, säger Jonna till Allehanda.

 

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen