Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 23 oktober 2020

Gå med i Hållbarhetspanelen

Är du intresserad av hållbarhetsfrågor och vill vara med och påverka? Gå med i LRF Medias hållbarhetspanel och gör din röst hörd.

Klimatpanelen har blivit Hållbarhetspanelen och jobbar nu ännu mer aktivt för ett hållbart samhälle med konsumenter och företag som tillsammans vill utvecklas i en hållbar riktning.

Det innebär din medverkan

Som panelmedlem medverkar du i och får ta del av undersökningen Hållbarhetsrapporten, ett initiativ från LRF Media som syftar till att öka förståelsen mellan konsumenter och företag och skapa en konstruktiv dialog i hållbarhetsfrågor. Undersökningen bygger på svar från Hållbarhetspanelen Företag och Hållbarhetspanelen Konsument.

Läs också: 7 tips för en mer hållbar klädkonsumtion

Enligt den första Hållbarhetsrapporten vill hela 93 procent av deltagarna lära sig mer om hållbarhet och 90 procent baserar sina inköp på hållbara faktorer.

Var med och påverka!

Hållbarhetspanelen behöver din kunskap, dina krav och erfarenheter av att leva hållbart till kommande Hållbarhetsrapport. Och som engagerad konsument kan du löpande vara med och påverka företagens arbete och berätta om din syn på möjligheterna och utmaningarna att leva hållbart.

Gå med i Hållbarhetspanelen i dag. Anmäl dig på hållbarhetsrapporten.se

Du hittar även Hållbarhetspanelen på Facebook och Instagram.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen