Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Shopping 27 november 2017

Giftfri vardag: Den perfekta presenten till ALLA barn

Gifter finns överallt, ofta dolda i vår vardag. Därför vill vi på Land hjälpa dig när du ska handla till barn. Nu är Land Shopping påfylld med roliga leksaker och bra och fina produkter du kan satsa på med gott samvete.

Barn kryper och leker nära damm som binder giftiga ämnen. De utforskar genom att suga och tugga. Dessutom äter, dricker och andas barn mer än vi vuxna och har känsligare hud och kan på så sätt få i sig mer skadliga ämnen än vuxna i förhållande till sin storlek.

Rensa bort skadliga ämnen

Vill du göra vad du kan för att rensa bort gifterna från ditt barns vardag så är bra sätt att börja är att satsa på leksaker, kläder och vardagsartiklar som inte innehåller farliga halter av kemikalier och flamskyddsmedel. Nu kan du köpa ett urval, schysst producerade och ekologiska leksaker och produkter på Land Shopping.

Ett steg mot giftfri vardag – här är 9 bra köp

Läs även: 3 anledningar till varför du ska läsa för ditt barn ikvällDu hittar fler ekologiska produkter bra för både barn och vuxna i Land Shopping.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen