Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 29 oktober 2015

Grattis Sara Johansson! Du är med på Årets Lantis-lista

Sara Johansson, programledare på P4 Värmland lyckades. Nu är hon hon med på Årets Lantis-lista. Här avslöjar hon sin kandidat till Årets Lantis 2015.

Bild 1/3
Bild 2/3
Bild 3/3

Du har blivit nominerad till Årets Lantis-lista. Vad tycker du om det?

– Det är en otroligt stor ära. Jag tycker att lantis är det finaste man kan vara och är jätteglad över att vara nominerad till listan.

Kolla in vem Sara vill se som Årets Lantis – se filmen:

Du har tidigare i Land berättat om ditt engagemang för landsbygden. Ge oss ett exempel!

– Jag sände programserien Sommarluffen i somras och besökte nästan alla länets kommuner under fem veckor. Man får träffa så många fantastiska människor som är stolta över sin landsbygd. Det är väldigt inspirerande och blir bra radio.

Gör som Sara, ta chansen att påverka Årets Lantis-lista. Det ska vara personer som på något sätt har lyft och hyllat landsbygden. Kändis eller lokal eldsjäl spelar ingen roll. 100 personer ska med, en av dem blir Årets Lantis.

Ta chansen: Nominera din Lantishjälte här.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen