Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 21 mars 2022

Kosläpp 2022 - här kan du anmäla dig

Äntligen, efter två år på distans kan vi uppleva det härligaste vårtecknet av dem alla, nämligen kosläppet! Korna bjuder på glädjefyllda skutt när de återigen släpps ut på grönbete. Digitala kosläpp i all ära, men som vi har längtat efter att ta plats i publiken när bönderna bjuder in till årets kosläpp 2022.

 Kosläpp över hela Sverige - du kan också vara med!
Kosläpp över hela Sverige - du kan också vara med! FOTO: Istock

Vårens publikfest går av stapeln under april och pågår en bit in i maj. Korna ska åter ut på grönbete och många glada skutt utlovas när bönderna välkomnar oss till gårdarna runt om i landet. Ta reda på vilken gård i din närhet som öppnar upp och välkomnar publik för vårens höjdpunkt. För denna festlighet vill man inte missa!

Arlas Kosläpp 2022

På Arla kan du läsa mer om vilka gårdar som välkomnar publik och passa på att anmäla dig för att se kosläppen på plats hos deras egna mjölkbönder. Se vilka bönder i ditt område som öppnar upp till att se när korna spritter av lycka när de släpps ut för bete igen.

Säkra din plats här

Tips!

Ofta bjuder mindre gårdar också in besökare till sina kosläpp, ett tips är att söka på Facebook efter ”kosläpp” eller kolla kommunens lokala kalender för att se om någon gård i området bjuder in till evenemang.

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen