Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 15 juni 2018

Jippie! Land en av få tidningar som ökar!

Tidningen Land är en av få titlar som ökar i den årliga medieundersökningen Orvesto! En ökning med 10 000 i räckvidd till 364 000. Land går alltså mot strömmen i en stentuff bransch.

 Lands räckvidd ökar i en tidningsbransch som går på knäna. ”Det är fantastiska siffror!”, säger Lands chefredaktör Carina Löfgren.
Lands räckvidd ökar i en tidningsbransch som går på knäna. ”Det är fantastiska siffror!”, säger Lands chefredaktör Carina Löfgren.

När de flesta tidskrifters räckvidd minskar är tidningen Land en av få titlar som faktiskt ökar i den årliga medieundersökningen Orvesto första kvartalet 2018 (obs: extern länk).

– Det är makalöst bra siffror i en tid då allt fler väljer bort tryckta tidningar. Att Land går mot strömmen och faktiskt ökar är fantastiskt! Vi erbjuder läsarna ett brett innehåll av väldigt hög kvalitet vilket våra läsare och följare verkligen uppskattar, säger Lands chefredaktör Carina Löfgren.

Läs också: 5 000 har redan registrerat sig

I topp bland familjetidningarna

Bland familjetidskrifter i liknande genre ligger nu Land i topp tillsammans med Hemmets Journal med 364 000 i räckvidd. Ökningen, 10 000, motsvarar 2,2 procent i mätningen. Bland andra tidskrifter som ökade utmärkte sig flera mattitlar.

Det här är Orvesto

Undersökningen Orvesto, som mäter räckvidderna för ett stort antal medier och tidningar görs av Kantar Sifo. Den ger en hel del information om hur läsare och användare agerar och vad de är intresserade av. Lägger man till Lands E-tidning i statistiken så blir räckvidden 408 000.

Läs också: Handla smart i Land shopping!

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen